Βέροια: Θανατηφόρο τροχαίο! Τρένο παρέσυρε ΙΧ! Φωτογραφία που σοκάρει!

Συνέβη πριν λίγη ώρα!

Βέροια: Θανατηφόρο τροχαίο! Τρένο παρέσυρε ΙΧ! Φωτογραφία που σοκάρει!

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι στη Βέροια, όταν τρένο παρέσυρε ΙΧ, σκορπώντας το θάνατο στους δύο επιβάτες του αυτοκινήτου!

Το αυτοκίνητο παρασύρθηκε περισσότερο από 300 μέτρα!

Εν τω μεταξύ κάτοικοι και κτηματίες της περιοχής εκφράζουν την αγανάκτησή τους για την αδιαφορία των αρμοδίων καθώς όπως λένε είχαν ζητήσει κατ' επανάληψη να γίνει η κοπή των χόρτων και ο καθαρισμός αριστερά και δεξιά της σιδηροδρομικής γραμμής καθώς πέρα του ότι η διάβαση είναι αφύλακτη, δεν υπάρχει καθόλου ορατότητα.

Μάλιστα αναφέρουν ότι στο παρελθόν συνέβησαν και άλλα ατυχήματα όχι όμως με τέτοια τραγική κατάληξη.

Αναφέρουν ακόμη ότι και οι άλλες διαβάσεις που βρίσκονται στην περιοχή παρουσιάζουν προβληματική λειτουργία.

Βέροια: Θανατηφόρο τροχαίο! Τρένο παρέσυρε ΙΧ! Δύο νεκροί!

Πηγή: verianet.gr

Απόλυτη φρίκη: Μητέρα μαχαίρωσε μέχρι θανάτου το νεογέννητο μωρό της!

Μία γυναίκα από το Νιού Τζέρσει κατηγορείται για τη δολοφονία του νεογέννητου μωρού της.

Η 29χρονη Hiralbahen Bhavsar, συνελήφθη για ανθρωποκτονία σε Α’ βαθμό και κατοχή όπλου για παράνομους σκοπούς, καθώς μαχαίρωσε το μόλις πέντε ημερών μωράκι μέχρι θανάτου.

Η 29χρονη κάλεσε τη γραμμή έκτακτης βοήθειας 911 και είπε ότι έχει ένα έκτακτο περιστατικό υγείας στο σπίτι. Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι την βρήκα κλειδωμένη στο υπνοδωμάτιο.

Όταν τελικά η γυναίκα βγήκε από το δωμάτιο, οι αστυνομικοί ερεύνησαν τον χώρο και βρήκαν το άψυχο σώμα του μωρού, το οποίο έφερε τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο.

Το πέντε ημερών μωρό είχε μαχαιριές στον λαιμό και στο χέρι.

Βέροια: Μάχη για τη ζωή του δίνει 17χρονος αθλητής!

Σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, βρίσκεται ένας 17χρονος δεκαθλητής μετά από σοκαριστικό τραυματισμό που είχε κατά τη διάρκεια προπόνησης στο άλμα επί κοντώ.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο 17χρονος αθλητής από τη Βέροια, Γιάννης Αβραμίδης έκανε άλμα αλλά αντί για το στρώμα προσγειώθηκε έξω από αυτό και έπεσε με το κεφάλι στην βάση του στυλοβάτη, στο δημοτικό αθλητικό κέντρο Βέροιας.


Ο νεαρός αθλητής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της πόλης, αλλά κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή του στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης. Εκεί, ο 17χρονος από τη Βέροια υποβλήθηκε σε πολύωρη επέμβαση στο κεφάλι. Ο αθλητής νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη μονάδα εντατικής θεραπείας, σε εξαιρετικά σοβαρή κατάσταση και τα πρώτα 24ωρα είναι πολύ κρίσιμα.