Ξέσπασε ο αδερφός του Γραικού! «'Επαιζε θέατρο ο δολοφόνος... Πώς κοιμόταν»;

Έσπασε τη σιωπή του!

Ξέσπασε ο αδερφός του Γραικού! «'Επαιζε θέατρο ο δολοφόνος... Πώς κοιμόταν»;

Ξέσπασε ο αδερφός του Γραικού, του 59χρονου επιχειρηματία που δολοφονήθηκε πριν από δυόμισι χρόνια στη Θεσσαλονίκη. «'Επαιζε θέατρο ο δολοφόνος... Πώς κοιμόταν»; ανέφερε μεταξύ άλλων!

Όπως είπε μέσω του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1, μια από τις αγωνίες της οικογένειάς του ήταν ότι μπορεί «να πεθαίναμε κι εμείς και δεν θα τον βρίσκαμε. Οπωσδήποτε ησυχάσαμε». Ερωτώμενος για τη στάση του 46χρονου κατηγορούμενου που κατ’ ομολογία του σκότωσε και έθαψε τον επιχειρηματία μαζί με το αγροτικό του αυτοκίνητο στην κτηνοτροφική μονάδα του, είπε: «Όχι μόνο εμένα κορόιδεψε αλλά όλη την κοινωνία. Είχα το ένστικτό μου, πήγα μέχρι τη μονάδα του, εκεί δίπλα, θαμμένος ήταν ο αδερφός μου και ο κύριος το έπαιζε θέατρο. Είχα δει ένα όνειρο ότι παρουσιάστηκε ο αδερφός μου και του είπα "πού είσαι; σε ψάχνω". Πώς κοιμόταν αυτός ο άνθρωπος, δεν είχε τύψεις άραγε;».

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις της συζύγου του Δημήτρη Γραικού, όπου για όσους συνέχισαν να ερευνούν την υπόθεση, καταλήγοντας σε αποτέλεσμα, είπε: «Έδωσαν την ψυχή τους δυόμισι χρόνια, για να βρουν τον σύζυγό μου. Εγώ ήξερα ότι δεν έχει κλείσει ποτέ αυτή η υπόθεση. Δεν θα την έκλειναν ποτέ ένα δεν μάθαιναν τι έχει γίνει ο Γραικός». Θυμάστε και τι είχε αναφέρει η σύζυγός του;

Δολοφονία Γραικού: Οδύνη και σπαραγμός στην κηδεία του!

Οι εξελίξεις στη δολοφονία του Δημήτρη Γραικού ήταν ραγδαίες και σήμερα έγινε η κηδεία του επιχειρηματία, σε κλίμα οδύνης και σπαραγμού από τους δικούς τους ανθρώπους!

Δεν μπορούσαν να το πιστέψουν

Δημήτρης Γραικός είχε εξαφανιστεί το βράδυ της 3 Νοεμβρίου 2016 ενώ είχε επισκεφτεί τον δολοφόνο του για κάποια εμπορική συναλλαγή.

Από τότε τα ίχνη του χάθηκαν και άμεσα οι έρευνες ξεκίνησαν για τον εντοπισμό του.

Ο δολοφόνος του επιχειρηματία είχε καταγγελθεί από τη σύζυγο του θύματος ότι χρωστά χρήματα στον Δημήτρη Γραικό. Την Πέμπτη αποκαλύφθηκε το «θαμμένο μυστικό» για τον αδικοχαμένο επιχειρηματία.

Δείτε τις εικόνες από την κηδεία

Δολοφονία Γραικού: Συντετριμμένοι όλοι στην κηδεία του!Δολοφονία Γραικού: Συντετριμμένοι όλοι στην κηδεία του!Δολοφονία Γραικού: Συντετριμμένοι όλοι στην κηδεία του!