Ομολογία σοκ στο Γουδή: "Κουράστηκα να την σέρνω...."

Η ανατριχιαστική περιγραφή της κόρης για το πως σκότωσε τη μάνα της!

Ομολογία σοκ στο Γουδή:

Σοκάρει η ομολογία της 68χρονης που σκότωσε την ηλικιωμένη μητέρα της και πέταξε το πτώμα της τυλιγμένο σε κουβέρτα στη μέση του δρόμου στο Γουδή. "Κουράστηκα να την σέρνω"

«... η μητέρα μου είχε κάνει πρόσφατα μία επέμβαση και από την ημέρα που επέστρεψε από το νοσοκομείο η άνοιά της είχε χειροτερέψει. Μου έλεγε συνεχώς ότι θέλει να πάει να συναντήσει τη μητέρα και τον πατέρα της. Εκείνη την ημέρα ήταν ξαπλωμένη και άρχιζε πάλι να μου φωνάζει και να μου λέει ότι ήθελε τους γονείς της. Δεν άντεχα άλλο αυτήν την κατάσταση και αποφάσισα ότι ήταν η καλύτερη στιγμή να της κάνω το χατίρι και να πάει να συναντήσει τους γονείς της. Της έκλεισα το στόμα με μία ταινία. Αντέδρασε λίγο, αλλά εγώ επέμενακαι δευτερόλεπτα αργότερα ήταν νεκρή».

Έτσι περιέγραψε στους αξιωματικούς των ανθρωποκτονιών - σύμφωνα με πληροφορίες του CNN.gr - τη στιγμή της δολοφονίας της 92χρονης μητέρας της η 68χρονη. Προσπάθησε μάλιστα να πείσει τους αστυνομικούς ότι η ηλικιωμένη γυναίκα είχε γίνει «εκνευριστικά παράλογη» λόγω της άνοιας από την οποία έπασχε, ενώ οι καβγάδες μεταξύ τους ήταν καθημερινοί.

«Ξεχνούσε τα πάντα και πολλές φορές μού έλεγε ότι έκλεβα πράγματα που δεν έβρισκε. Οι τσακωμοί μας ήταν καθημερινοί και κάθε μέρα χειροτέρευαν. Ζούσα μαζί της από την ημέρα που χώρισαμε το σύζυγό μου και κάθε μέρα ήταν χειρότερη από την άλλη».

Η 68χρονη ανέφερε επίσης ότι τύλιξε τη μητέρα της σε μία κουβέρτα, την έδεσε με σκοινιά και άρχισε να την κουβαλάει η ίδια έξω στο πεζοδρόμιο, υποστηρίζοντας χαρακτηριστικά: «Κουράστηκα να τη σέρνω και την άφησα στο σημείο που τη βρήκατε. Επέστρεψα στο σπίτι και νόμιζα ότι είχε τελειώσει το θέμα».

Το πρωί της Κυριακής, η 68χρονη δράστης οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο, ενώ την Τρίτη θα απολογηθεί στον ανακριτή.

Τραγωδία Γουδί: Η κόρη σκότωσε τη μάνα της! Ομολογία σοκ!

Εξιχνιάστηκε το έγκλημα με το πτώμα της γυναίκας στο Γουδί! Ομολογία σοκ για την τραγωδία! Η κόρη σκότωσε τη μάνα της!

Το πτώμα ανήκε σε 92χρονη γυναίκα η οποία δολοφονήθηκε από την 68χρονη κόρη της. Το απόγευμα του Σαββάτου βρέθηκε τυλιγμένη με κουβέρτα, στον δρόμο.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η κόρη της 92χρονος ομολόγησε το έγκλημα, λέγοντας ότι ήταν κατάκοπη και αντιμέτωπιζε προβλήματα υγείας.Η 92χρονη στο Γουδί πέθανε μετά από ξυλοδαρμό και ασφυξία που της προκάλεσε η κόρη της, κλείνοντας τη μύτη και το στόμα της .Οι δυο τους έμεναν σε κοντινή απόσταση από το σημείο που εντοπίστηκε το πτώμα της άτυχης γυναίκας.

Θρίλερ στο Γουδή: Δεμένο πτώμα γυναίκας βρέθηκε στη μέση του δρόμου!

Θρίλερ το απόγευμα του Σαββάτου στο Γουδή, καθώς βρέθηκε στη μέση του δρόμου ένα δεμένο πτώμα γυναίκας!

Η περιοχή έχει αποκλειστεί!

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Open TV η σορός της άτυχης γυναίκας βρέθηκε τυλιγμένη σε μία κουβέρτα και δεμένη με σκοινιά

Το πτώμα μίας ηλικιωμένης εντοπίστηκε το απόγευμα του Σαββάτου στου Γουδή. Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Open TV η σορός της άτυχης γυναίκας βρέθηκε τυλιγμένη σε μία κουβέρτα και δεμένη με σκοινιά. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι άγνωστος ή άγνωστοι επιχείρησαν να μεταφέρουν το πτώμα της ηλικιωμένης το οποίο και τους έπεσε κατά τη διάρκεια της μεταφοράς.

Στο σημείο βρίσκονται ήδη άνδρες της αστυνομίας οι οποίοι απέκλεισαν το σημείο, οι οποίοι ερευνούν την κατοικία σπιθαμή προς σπιθαμή.