Μη αναστρέψιμη η κατάσταση του γνωστού πολιτικού!

Δύσκολες ώρες...

Μη αναστρέψιμη η κατάσταση του γνωστού πολιτικού!

Ως «μη αναστρέψιμη» χαρακτηρίζουν πλέον την κατάσταση της υγείας του τέως προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια οι θεράποντες ιατροί του.

Οπως δήλωσε, χαρακτηριστικά, ο δρ. Μιχάλης Μηνά, ιατρός του Δημήτρη Χριστόφια, δρ. Μιχάλη Μηνά, κατά τις τελευταίες εξετάσεις «επιβεβαιώθηκε η μη αναστρεψιμότητα των ινωτικών βλαβών στον πνεύμονα, χωρίς δυνατότητα άλλης αντιμετώπισης».

Σε καταστολή με μηχανική υποστήριξη ο Δημήτρης Χριστόφιας
Ο δρ Μηνά, σε φορτισμένο τόνο, υποστήριξε «η κατάσταση είναι εξαιρετικά κρίσιμη και δυστυχώς την τελευταία εβδομάδα επιδεινώθηκε». Ο Δημήτρης Χριστόφιας, ο οποίος νοσηλεύεται από τον Μάιο, σύμφωνα με τους ιατρούς του, εμφάνιζε έντονο πόνο, δύσπνοια και άγχος και παραμένει σε καταστολή, με διαρκή μηχανική υποστήριξη.

Την κρισιμότητα της κατάστασης του τέως προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας επιβεβαίωσε και η Γενική Διευθύντρια του κυπριακού υπουργείου Υγείας Χριστίνα Γιαννάκη. Η κυρία Γιαννάκη επανέλαβε με τη σειρά της ότι η κατάστασή του είναι μη αναστρέψιμη, διευκρινίζοντας ότι η θεραπεία συνεχίζεται.

Θλίψη μια ανάσα από τις εκλογές! Νεκρός Έλληνας πολιτικός!

Θλίψη μια ανάσα πριν από τις εκλογές, έχει προκαλέσει η είδηση ότι βρέθηκε νεκρός Έλληνας πολιτικός!

Πριν λίγα λεπτά έγινε γνωστό πως ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Ναυπακτίας Μπάμπης Κανέλλος μεταφέρθηκε νεκρός σε νοσοκομείο της Πάτρας.

Ο θάνατός του προέκυψε από ανακοπή καρδιάς σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.

Θλίψη μια ανάσα από τις εκλογές! Νεκρός Έλληνας πολιτικός!

Η κηδεία του θα γίνει αύριο στη Ναύπακτο.

Σοκ! Νεκρός πασίγνωστος μουσικός! Έπεσε από παράθυρο διαμερίσματος!

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι βρέθηκε νεκρός πασίγνωστος μουσικός! Σύμφωνα με πρώτες πληροφορίες έπεσε κατά λάθος από παράθυρο διαμερίσματος.

Συνεργάστηκε με σπουδαία ονόματα του χώρου!

Ο λόγος για τον Dj Philippe Zdar. Ο ατζέντης του, Sebastien Farran, δήλωσε: «Έπεσε κατά λάθος από το παράθυρο ενός κτηρίου, σε μεγάλο ύψος», χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

 Philippe Zdar

Ο 50χρονος Γάλλος dj σχημάτισε τους Cassius μαζί με τον Hubert Blanc-Francard (γνωστός και ως Boombass) το 1996.

Συνεργάστηκαν με σπουδαία ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, μεταξύ των οποίων οι Phoenix, Beastie Boys, Franz Ferdinand και ο Γάλλος αστέρας της χιπ χοπ, MC Solaar.

Ο γνωστός dj και μουσικός παραγωγός είχε κερδίσει βραβείο Grammy το 2010 για το άλμπουμ «Wolfgang Amadeus Phoenix» των Phoenix.

Η τραγική ειρωνεία είναι ότι Παρασκευή, ήταν προγραμματισμένη η κυκλοφορία του καινούριου τους άλμπουμ υπό τον τίτλο «Dreems» μετά από 3 χρόνια αναμονής.