Έγκλημα στη Βάρη: Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση! Τι έδειξαν οι κάμερες ασφαλείας;

Τι αναφέρουν οι νέες πληροφορίες;

Έγκλημα στη Βάρη: Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση! Τι έδειξαν οι κάμερες ασφαλείας;

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση με το έγκλημα στη Βάρη! Οι κάμερες ασφαλείας τι έδειξαν, σύμφωνα με τις αρχές;

Τον εντοπισμό των εκτελεστών της μαφίας του Μαυροβουνίου, που διέπραξαν τη διπλή δολοφονία στην ταβέρνα της Βάρης, μέσω των σύγχρονων μέσων που έχουν στη διάθεσή τους, επιχειρούν να πετύχουν τα στελέχη της ελληνικής αστυνομίας. Κάμερες ασφαλείας και καταγραφή των κινήσεών τους σε δίκτυα, φαίνεται πως έχουν δώσει κάποια στοιχεία για τη διαδρομή των εκτελεστών, δημιουργώντας μία πρώτη βάση στην έρευνα. Ένα σημαντικό στοιχείο που προέκυψε, είναι η παρουσία των δύο γυναικών στο πλευρό των θυμάτων. Οι δύο γυναίκες από τη Σερβία, όπως οι ίδιες δήλωσαν, ταξίδεψαν στην Αθήνα πριν από 1,5 μήνα και ενδέχεται το ταξίδι τους να «πρόδωσε» τη θέση των δύο μαφιόζων.

Οι τέσσερις δράστες ταξίδεψαν στην Ελλάδα με ψεύτικα στοιχεία και φέρεται να κάλυψαν επιμελώς την παρουσία τους. Πλαστά ήταν και τα διαβατήρια των θυμάτων, οι οποίοι ταξίδεψαν ως Κροάτες στην Αθήνα. Ωστόσο, τις κινήσεις των τεσσάρων εκτελεστών, πριν και μετά τη δολοφονία των δύο Μαυροβούνιων - μελών μαφιόζικης οργάνωσης, φέρνουν στη δημοσίοτητα φωτογραφίες - ντοκουμέντα, οι οποίες παρουσιάστηκαν στο δελτίο του OPEN την Τρίτη.

Στις φωτογραφίες, διακρίνονται οι τέσσερις σωματώδεις άνδρες, που φορούσαν στρατιωτικά παντελόνια, μαύρα μπουφάν και καπέλα, να κατευθύνονται προς την ταβέρνα που κάθονταν τα θύματά τους. Ο ένας εξ αυτών φαίνεται να βρίσκεται πιο μπροστά από τους υπόλοιπους τρεις, καθώς κατευθύνθηκε στο κατάστημα για να δει που κάθονται οι Μαυροβούνιοι με τις οικογένειές τους. Το σχέδιο εκτέλεσής τους με 24 σφαίρες μέσα σε μισό λεπτό, είχε μπει σε εφαρμογή. Σύμφωνα με πληροφορίες από την ιατροδικαστική έκθεση που επικαλείται ο Ελεύθερος Τύπος από τις 24 σφαίρες που έπεσαν από δύο 9αρια πιστόλια μόνο τρεις δεν βρήκαν τον στόχο τους.

Επίσης, έχουν καταγραφεί οι κινήσεις τους μετά τις εκτελέσεις. Οι εκτελεστές βγαίνουν από την ταβέρνα και τρέχοντας, κατευθύνονται προς το αυτοκίνητο διαφυγής. Ο ένας από τους δράστες έχει προχωρήσει λίγα μέτρα πιο μπροστά, ενώ από πίσω του τον ακολουθούν δύο ακόμη από την ομάδα.

Πυροβολισμοί στη Βάρη: Ραγδαίες εξελίξεις! Πως κινήθηκαν οι δράστες;

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με την είδηση στην Βάρη και τους πυροβολισμούς που "έριξαν" δυο άτομα νεκρά! Πως κινήθηκαν οι δράστες και τι αποκάλυψαν οι πρώτες πληροφορίες για το συμβάν;

Τις κινήσεις των τεσσάρων δραστών, πριν και μετά τη δολοφονία των δυο Μαυροβούνιων - μελών μαφιόζικης οργάνωσης, φέρνουν στη δημοσίοτητα φωτογραφίες - ντοκουμέντο, που παρουσίασε το δελτίο ειδήσεων του Open.

Στις φωτογραφίες, διακρίνονται οι τέσσερις σωματώδεις άνδρες, που φορούσαν στρατιωτικά παντελόνια, μαύρα μπουφάν και καπέλα, να κατευθύνονται προς την ταβέρνα που κάθονταν τα θύματά τους. Ο ένας εξ αυτών φαίνεται να βρίσκεται πιο μπροστά από τους υπόλοιπους τρεις, καθώς κατευθύνθηκε στο κατάστημα για να δει που κάθονται οι Μαυροβούνιοι με τις οικογένειές τους. Το σχέδιο εκτέλεσής τους με 24 σφαίρες μέσα σε μισό λεπτό, είχε μπει σε εφαρμογή.

Στις φωτογραφίες έχουν καταγραφεί, επίσης, οι κινήσεις τους μετά τις εκτελέσεις. Συγκεκριμένα, βγαίνουν από την ταβέρνα και τρέχοντας, κατευθύνονται προς το αυτοκίνητο διαφυγής. Ο ένας από τους δράστες έχει προχωρήσει λίγα μέτρα πιο μπροστά, ενώ από πίσω του τον ακολουθούν δυο ακόμη από την ομάδα.

Δείτε τις φωτογραφίες - ντοκουμέντο στο βίντεο που ακολουθεί:

Στο μεταξύ σοκ έχει προκαλέσει και η είδηση πως μία 18χρονη δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι!

Πηγή: protothema.gr