Γυναικοκτονία Αλεξανδρούπολη: Συνελήφθη ο σύζυγος της άτυχης 29χρονης που ξυλοκοπήθηκε βάναυσα

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Γυναικοκτονία Αλεξανδρούπολη: Συνελήφθη ο σύζυγος της άτυχης 29χρονης που ξυλοκοπήθηκε βάναυσα

Σε σοκ είναι η τοπική κοινωνία της Αλεξανδρούπολης μετά από την είδηση πως άλλη μια γυναίκα έχασε την ζωή της από τα χέρια του αδίστακτου συντρόφου της. Όπως φαίνεται, ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με την γυναικοκτονία στην Αλεξανδρούπολη καθώς ο σύζυγός ης προσήχθη από αστυνομικούς λίγο μετά από τις 12:00.

Μάλιστα, αναμένεται να καταθέσει και να απαντήσει σε όλα όσα του καταλογίζουν στενοί συγγενείς της άτυχης κοπέλας. Να τονίσουμε πως η άτυχη 29χρονη γυναίκα ήταν μητέρα τριών παιδιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της νοσηλείας και συγκεκριμένα στις 8 Δεκεμβρίου, οι γονείς της προχώρησαν σε καταγγελία για πρόκληση σωματικών βλαβών από τον σύζυγό της, ο οποίος κατά τη μεταφορά της στο νοσοκομείο είχε αποδώσει τον τραυματισμό της σε πτώση από σκάλα.

Πώς έγινε η νέα γυναικοκτονία

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα thrakinea.gr η άτυχη γυναίκα είχε παρουσιαστεί στις 5 Δεκεμβρίου στο τμήμα επειγόντων του πανεπιστημιακού γενικού νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης με τον σύζυγό της, λέγοντας, τότε, ότι έπεσε από σκάλα.

Τότε οι γιατροί προχώρησαν άμεσα στην εισαγωγή της καθώς διαπίστωσαν ότι είχε ρήξη σπλήνας και ήπατος. Τελικά η 29χρονη αφού υποβλήθηκε σε τέσσερα χειρουργεία ενώ παράλληλα διαγνώστηκε θετική στον κορωνοϊό, κατέληξε το βράδυ της Πέμπτης.

Όπως προέκυψε, σύμφωνα με την ιστοσελίδα thrakinet.tv, η 29χρονη που κατοικούσε στην περιοχή της Άβαντος ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον σύζυγό της με τον οποίο είχε αποκτήσει τρία παιδιά.

Οριστικές απαντήσει για τα αίτια του θανάτου, αλλά και του τραυματισμού της 29χρονης γυναίκας που κατέληξε στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης θα δώσει η νεκροψία-νεκροτομή.