Ραγδαίες εξελίξεις με το θρίλερ στην Λάρισα! Τι έδειξε το DNA για τα οστά που βρέθηκαν;

Σε ποιον ανήκουν;

Ραγδαίες εξελίξεις με το θρίλερ στην Λάρισα! Τι έδειξε το DNA για τα οστά που βρέθηκαν;

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με το θρίλερ στην Λάρισα! Τι έδειξε το DNA για τα ανθρώπινα οστά που βρέθηκαν στον Πηνειό, κοντά στο φράγμα της Γυρτώνης;

Σύμφωνα με το larissanet.gr, όπως προέκυψε από ταυτοποίηση DNA, τα οστά ανήκουν σε 49χρονο από τη Λάρισα, του οποίου η εξαφάνιση είχε δηλωθεί τον Μάρτιο του 2018 από τον πατέρα του.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, τότε είχαν γίνει έρευνες στην κοίτη του ποταμού που διαπερνά την πόλη καθώς και στην ευρύτερη περιοχή, που διήρκεσαν αρκετές μέρες. Θρίλερ στον Πηνειό! Βρέθηκαν κι άλλα ανθρώπινα οστά!

Υπενθυμίζεται ότι μεταξύ των ευρημάτων στον Πηνειό, ήταν και μία φόρμα η οποία στο εσωτερικό της ανέγραφε ένα επίθετο. Από την τελική έκβαση προέκυψε ότι το συγκεκριμένο επίθετο δεν έχει σχέση με την ταυτότητα του άτυχου 49χρονου.

Υπενθυμίζεται ότι ο σκελετός εντοπίστηκε την 1 Οκτωβρίου 2019 στις εκβολές του Πηνειού.

Ραγδαίες εξελίξεις με το θρίλερ στην Λάρισα

Πηγή: larissanet.gr

Λάρισα: Εξελίξεις με το κρανίο και τις κάλτσες με οστά που βρέθηκαν σε φράγμα!

Εξελίξεις είδαν το φως της δημοσιότητας με το κρανίο και τις κάλτσες με οστά που βρέθηκαν στο φράγμα της Γυρτώνης στη Λάρισα.

Το πτώμα είναι άνδρα, ωστόσο τις ξεκάθαρες απαντήσεις θα έχουν οι αρχές μετά τον έλεγχο DNA που θα βγουν σε λίγες ημέρες. Έκτακτο! Βρέθηκε πτώμα σε υπαίθριο πάρκινγκ στο Νέο Κόσμο!

Το πτώμα εντοπίστηκε από εργαζόμενους καθαρισμού. Βρήκαν, ένα κρανίο μέσα στη λάσπη, κάλτσες με οστά, το κάτω μέρος μιας φόρμας που είχε επίσης οστά και υπολείμματα οστών, όπως και ένα ροζ παπούτσι αθλητικό.

Σοκ στην Κόρινθο! Έβγαλαν το πτώμα της μέσα από την θάλασσα!

Σοκ στην Κόρινθο με το πτώμα της γυναίκας που έβγαλαν μέσα από την θάλασσα!

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε μια 45χρονη αλλοδαπή από τη θαλάσσια περιοχή της διώρυγας της Κορίνθου, τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα Δευτέρα (30/9), όπως ανακοίνωσαν οι Αρχές.


Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα η γυναίκα διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Από το Β' Λιμενικό Τμήμα Ισθμίας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Ναυπλίου – Καλαμάτας, η οποία και θα αποκαλύψει τα ακριβή αίτια του θανάτου της.