Επίδομα "ανάσα" 1200 ευρώ για χιλιάδες Έλληνες! Ποιοι το δικαιούνται;

Αυτές είναι οι προϋποθέσεις!

Επίδομα

Μέσα στην εβδομάδα ξεκινά η καταβολή μίας σειράς επιδομάτων, αναδρομικών αλλά και συντάξεων του Νοεμβρίου για τους ασφαλισμένους.

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου θα πληρωθούν οι συντάξεις των ασφαλισμένων για τα πρώην ταμεία: ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ (μη Μισθωτών). Ακολουθούν οι συντάξεις του ΙΚΑ, του Δημοσίου και του ΝΑΤ την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου αλλά και όλων των υπολοίπων ταμείων ΕΦΚΑ.

Όσον αφορά στο Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης, η νέα δόση, για την οποία έχουν ήδη πιστωθεί τα χρήματα, αναμένεται να καταβληθεί μεταξύ 24 - 25 Οκτωβρίου.

Η δόση για τα προνοιακά αναπηρικά και διατροφικά επιδόματα θα καταβληθεί στις 25 Οκτωβρίου και οι ενισχύσεις στεγαστικής συνδρομής στις 28 Οκτωβρίου.

"Έσκασε" επίδομα από 200 έως 800 ευρώ! Εσείς πόσα θα πάρετε;

Επίδομα 'ανάσα' 1200 ευρώ για χιλιάδες Έλληνες! Ποιοι το δικαιούνται;

Παράλληλα θα δοθούν και τα αναδρομικά έως 1200 ευρώ σε πάνω από 60.000 συνταξιούχους χηρείας, ενώ την τελευταία εβδομάδα του Οκτωβρίου θα πληρωθούν και τα οφειλόμενα αναδρομικά από τις αυξήσεις στις συντάξεις λόγω θανάτου. Ο λόγος γίνεται για όσους έλαβαν σύνταξη χηρείας μετά την ισχύ του νόμου Κατρούγκαλου (μετά τις 13 Μαίου 2016). Έτσι 60.000 χήρες/χήροι θα εισπράξουν αναδρομικά 4 μηνών.

Τραγωδία! Ένας νεκρός και 17 τραυματίας από τροχαίο με λεωφορείο!

Μια τραγωδία εκτυλίχθηκε σήμερα με ένα νεκρό και 17 τραυματίες ύστερα από ένα τροχαίο ατύχημα με λεωφορείο!

Ένας νεκρός και τουλάχιστον δεκαεπτά τραυματίες μετά από τροχαίο που συνέβη στην νοτιοδυτική Γαλλία, στην περιοχή Ωντ

Όπως αναφέρουν γαλλικά μέσα ενημέρωσης ο οδηγός ενός λεωφορείου ιδιωτικής εταιρείας φαίνεται να έχασε τον έλεγχο στον αυτοκινητόδρομο Α61 και το όχημα αναποδογύρισε.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλούνται ειδησεογραφικά πρακτορείο ο οδηγός κρατείται από τις αρχές και ανακρίνεται, ενώ υπεβλήθη σε τοξικολογικές εξετάσεις που όμως βγήκαν αρνητικές.

Στην περιοχή έσπευσαν αμέσως δυνάμεις της πυροσβεστικής και ασθενοφόρα για να παραλάβουν τους τραυματίες. Δυστυχώς ένας από αυτούς είχε χάσει τη ζωή του.