Φωτιά στην Ημαθία: Κίνδυνος για θύματα! Τι συνέβη;

Στο σημείο επιχείρησαν πυροσβέστες με οχήματα!

Φωτιά στην Ημαθία: Κίνδυνος για θύματα! Τι συνέβη;

Φωτιά ξέσπασε στην Ημαθία, με μεγάλο κίνδυνο για θύματα! Τι συνέβη ακριβώς και τι δήλωσε η πυροσβεστική;

Φωτιά ξέσπασε το πρωί της Παρασκευής στην Αλεξάνδρια Ημαθίας και συγκεκριμένα σε κεραμοσκεπή μονοκατοικίας.

Στο σημείο έσπευσαν και επιχείρησαν έξι πυροσβέστες με τρία οχήματα, θέτοντας τη φωτιά υπό έλεγχο πολύ γρήγορα, καθώς ήταν πυρκαγιά μικρής έκτασης.


Επιπλέον, οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν από την μονοκατοικία μια ηλικιωμένη, η οποία για προλήπτικούς λόγους μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, χωρίς να έχει τραυματιστεί.

Θυμίζουμε επίσης και μεγάλη φωτιά που ξέσπασε πρόσφατα στη Θεσσαλονίκη!

Πηγή: voria.gr

Σοκ στην Ρόδο: Μεγάλη φωτιά ξέσπασε σε αποθήκη πολυκατοικίας! Τι συνέβη;

Σοκ έχει προκληθεί στην Ρόδο, με την είδηση πως μεγάλη φωτιά ξέσπασε σε αποθήκη πολυκατοικίας! Τι συνέβη ωστόσο και πως προέκυψε η πυρκαγιά;

Η φωτιά ξέσπασε από άγνωστη, μέχρι στιγμής, αιτία, στην αποθήκη της πολυκατοικίας που βρίσκεται επί της οδού Γρηγορίου Ε'!

Η φωτιά εξαπλώθηκε στον χώρο και επειδή η περιοχή είναι πυκνοκατοικημένη, η πυροσβεστική έφτασε στο σημείο με έξι πυροσβέστες και δύο οχήματα, κλείνοντας την κυκλοφορία στον δρόμο, με την βοήθεια της αστυνομίας.

Η φωτιά τέθηκε γρήγορα υπό έλεγχο, με τους αρμόδιους αξιωματικούς του ανακριτικού τμήματος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου, να έχουν ξεκινήσει ήδη έρευνες για να διαπιστωθούν τα αίτια της φωτιάς. ανέλαβαν τη σχετική έρευνα για να προσδιοριστούν τα αίτια που ξέσπασε η πυρκαγιά καθώς επίσης και το μέγεθος των ζημιών που προκάλεσε.

Να θυμίσουμε ωστόσο, πως πρόσφατα είχε ξεσπάσει και σε ξενοδοχείο φωτιά, προκαλώντας μεγάλη αναταραχή.


Πηγή: iefimerida.gr

Έκτακτο! Φωτιά τώρα στη Θεσσαλονίκη!

Έσκασε έκτακτο μόλις τώρα! Μεγάλη φωτιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα σε διαμέρισμα στη Θεσσαλονίκη!

Συναγερμός σήμανε τo απόγευμα των Χριστουγέννων στην Πυροσβεστική, μετά από κλήση που δέχθηκε για πυρκαγιά σε διαμέρισμα, στην περιοχή Παναγίας Φανερωμένης, στη Θεσσαλονίκη.

Θυμίζουμε πως νωρίτερα μέσα στη μέρα, ένας άτυχος άνδρας κάηκε ζωντανός μέσα στο διαμέρισμά του στην Αλεξανδρούπολη!

Η φωτιά ξέσπασε στην είσοδο διαμερίσματος, υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, ενώ στο σημείο έσπευσε και η Άμεση Δράση. Το συμβάν σημειώθηκε περίπου στις 18.30, επί της οδού Προκοπίου Ικονίου και Χάρη στην έγκαιρη επέμβαση των πυροσβεστών αποφεύχθηκαν τα χειρότερα. Η Πυροσβεστική διεξάγει προανάκριση για τα αίτια της φωτιάς, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες εξετάζεται και η πιθανότητα του εμπρησμού.