Τραγωδία στην Εύβοια! Άνδρας βρέθηκε νεκρός στο δρόμο! Τι συνέβη;

Τι λένε οι πρώτες πληροφορίες;

Τραγωδία στην Εύβοια! Άνδρας βρέθηκε νεκρός στο δρόμο! Τι συνέβη;

Τραγωδία επικρατεί στην Εύβοια με την είδηση πως άνδρας βρέθηκε νεκρός στο δρόμο! Τι συνέβη ακριβώς και τι λένε οι πρώτες πληροφορίες;

Τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στις εγκαταστάσεις της ΛΑΡΚΟ στη Βύρα Σουρτζίου!

Το βαρύ όχημα ετοιμαζόταν να ξεφορτώσει υλικό, όταν από άγνωστη αιτία, έφυγε στην κατηφόρα, πέφτοντας στο γκρεμό βάθους 200 μέτρων. Από τα συντρίμμια του οχήματος που έφερε πολλές τούμπες, ανασύρθηκε δυστυχώς νεκρός ο 34χρονος οδηγός που είναι από τη Δροσιά Χαλκίδας και πατέρας δύο παιδιών.

Δυστυχώς λίγες ώρες πριν το μεγάλο συλλαλητήριο που θα γίνει στο Σύνταγμα για τα δικαιώματα και το δημόσιο χαρακτήρα της μεγαλύτερης βιομηχανίας της Ελλάδας, ένας ακόμη νεκρός προστίθεται στην μακρά λίστα με τα θύματα.

Την προανάκριση διενεργεί το ΑΤ Διρφύων - Μεσσαπίων, ενώ συνελήφθη ο 53χρονος εργολάβος που ήταν υπεύθυνος του έργου.

Ωστόσο σοκ είχε δημιουργηθεί πρόσφατα και σε αποθήκη του Καζακστάν με δεκάδες τραυματίες και έναν νεκρό!

Πηγή: lamiareport


Ανείπωτη τραγωδία στην Εύβοια! Τον βρήκε νεκρό με σφαίρα στο κεφάλι η γυναίκα του!

Ανείπωτη τραγωδία στην Εύβοια με τον άντρα που βρήκε νεκρό με μια σφαίρα στο κεφάλι η γυναίκα του! Ο ίδιος, ήταν μόλις 57 ετών...

Ο 57χρονος πατέρας δύο παιδιών που έμενε με την οικογένειά του στο χωριό, έβαλε τέλος στη ζωή του με κυνηγετική καραμπίνα η οποία βρέθηκε δίπλα στον αυτόχειρα.

Σε σοκ η Πάτρα! Αυτοκτόνησε με υγραέριο ο...


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ τίποτε δε μαρτυρούσε ότι ο 57χρονος σχεδίαζε να βάλει τέλος στη ζωή του, ενώ δεν άφησε και κάποιο σημείωμα που να εξηγεί τους λόγους της απονενοημένης πράξης του.

Νωρίτερα το πρωί είχε μεταβεί στο σπίτι της ηλικιωμένης μητέρας του για να τη φροντίσει και στη συνέχεια επέστρεψε στο σπίτι του και έστρεψε την καραμπίνα επάνω του. Απίστευτο σοκ για τη σύζυγο που τον βρήκε πυροβολημένο στο κεφάλι μέσα στο υπνοδωμάτιο.


Προανάκριση για το τραγικό συμβάν διενεργεί το ΑΤ Αλιβερίου.


Πηγή: lamiareport.gr

Σοκ στην Κρήτη: Αυτοκτόνησε χτυπώντας το κεφάλι του στον τοίχο!

Σοκ! Αυτοκτόνησε χτυπώντας το κεφάλι του στον τοίχο σε ξενοδοχείο στην Κρήτη. Οι λεπτομέρειες του απονενοημένου πραγματικά σοκάρουν.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Βρετανός, που αντιμετώπιζε σοβαρά ως φαίνεται προβλήματα, έπεσε νεκρός αφού για αρκετή ώρα χτυπούσε το κεφάλι του στον τοίχο!

Ένοικοι που είδαν τον ηλικιωμένο, άμεσα ενημέρωσαν τους υπεύθυνους του ξενοδοχείου κι εκείνοι, με τη σειρά τους, την αστυνομία.

Σοκ! Αυτοκτόνησε ο Τζέφρι Επσταϊν!

cretalive.gr