Φωτιά σε διαμέρισμα στη Θεσσαλονίκη - Ένας 13χρονος μέσα στο σπίτι

Συναγερμός

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Φωτιά σε διαμέρισμα στη Θεσσαλονίκη -  Ένας 13χρονος μέσα στο σπίτι

Φωτιά σε διαμέρισμα στη Θεσσαλονίκη. Ένας 13χρονος ήταν μέσα στο σπίτι, ωστόσο απεγκλωβίστηκε από τους πυροσβέστες, ενώ από τις αναθυμιάσεις έχασε τη ζωή του το κατοικίδιο σκυλί της οικογένειας.

Συναγερμός σήμανε στη Θεσσαλονίκη με ένα 13χρονο αγόρι να απεγκλωβίζεται από τους πυροσβέστες έπειτα από φωτιά που ξέσπασε σε διαμέρισμα πολυκατοικίας, ενώ από τις αναθυμιάσεις έχασε τη ζωή του το κατοικίδιο σκυλί της οικογένειας. Επίσης, σε αναστάτωση βρέθηκαν οι Αρχές στη Θεσσαλονίκη τα ξημερώματα, αφού άγνωστοι έριξαν μολότοφ σε γνωστό εργοστάσιο ενώ υπήρξε ισχυρή φωτιά σε ένα κλεμμένο αυτοκίνητο!

Όπως έγινε γνωστό, η φωτιά ξέσπασε λίγο πριν από τις 3 το απόγευμα σε διαμέρισμα 2ου ορόφου επί της οδού Αμφιπόλεως. Στο σημείο έφτασαν πέντε πυροσβεστικά οχήματα με 15 άνδρες που απεγκλώβισαν τον ανήλικο ο οποίος φαίνεται πως ήταν μόνος του στο διαμέρισμα. Αφού εξετάστηκε από διασώστες του ΕΚΑΒ διαπιστώθηκε ότι είναι καλά στην υγεία του

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις η φωτιά ξέσπασε από μαγειρικό σκεύος αλλά για τα ακριβή αίτια διενεργείται προανάκριση. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν υλικές ζημιές στο διαμέρισμα ενώ δεν κινδύνευσαν ένοικοι παρακείμενων διαμερισμάτων.

πηγή: athensmagazine.gr

Λίγο πριν την Θεσσαλονίκη συναγερμός σήμανε στη Σάμο από φωτιά

Συναγερμός έχει σημάνει εδώ και λίγη ώρα στη Σάμο μιας και έγινε γνωστή η είδηση πως ξέσπασε μεγάλο φωτιά σε κέντρο προσφύγων το απόγευμα της Κυριακής, υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες.

Φωτιά ξέσπασε το απόγευμα της Κυριακής στο ΚΥΤ Σάμου. Αρχικά, δεν υπήρξε επίσημη ανακοίνωση για το πώς και υπό ποιες συνθήκες ξέσπασε η πυρκαγιά, η οποία έκαψε δεκάδες σκηνές και ενώ προηγήθηκαν επεισόδια.

Ωστόσο, γεωγραφικά τοποθετείται στην έκταση πίσω από τα εξωτερικά ιατρεία πρώτης αξιολόγησης για τον κορονοϊό της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, σύμφωνα με το samos24.gr, ενώ πριν από λίγο ξέσπασε φωτιά και στον Χολαργό.

Η επέμβαση της Πυροσβεστικής ήταν άμεση.

Στο σημείο μετέβη ο δήμαρχος Ανατολικής Σάμου Γιώργος Στάντζος και αντιδήμαρχοι και ο αντιπεριφερειάρχης Σάμου Βασίλης Πανουράκης.

Νέα πυρκαγιά εξωτερικά του ΚΥΤ Σάμου.

Posted by Samos24.gr on Sunday, April 26, 2020

Πηγή: ethnos.gr