Κορωνοϊός: Κατέληξαν 73χρονος στην Αλεξανδρούπολη και 91χρονη στο Σισμανόγλειο

Αυξάνεται ο αριθμός των θυμάτων

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κορωνοϊός: Κατέληξαν 73χρονος στην Αλεξανδρούπολη και 91χρονη στο Σισμανόγλειο

Έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό, στις 8:15 το πρωί, 73χρονος που νοσηλευόταν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

Ο ηλικιωμένος, που έπασχε από υποκείμενα νοσήματα, είχε μεταφερθεί στην Αλεξανδρούπολη από το Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης, στις 12 Οκτωβρίου και έκτοτε νοσηλευόταν σε ΜΕΘ.

Λίγη ώρα αργότερα, στις 10:00 το πρωί, τη μάχη έχασε και μία 91χρονη που νοσηλευόταν σε απλή κλίνη στο Σισμανόγλειο. Η ηλικιωμένη είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο από τη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων «Αττική» στις 30 Σεπτεμβρίου, ενώ έπασχε και από υποκείμενα νοσήματα.

Πλέον, οι νεκροί από κορωνοϊό στη χώρα μας ανέρχονται στους 551. Δείτε εδώ ποια περιοχή της Ελλάδας μπήκε σε lockdown από σήμερα!

Πηγή: Protothema.gr

Κορωνοϊός: 19χρονος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Κρήτης

Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti, στην κλινική Covid του νοσοκομείου Αγίου Νικολάου εισήχθη ένας 19χρονος, στην κλινική covid του νοσοκομείου Ρεθύμνου μία 62χρονη και στο νοσοκομείο των Χανίων, παραμένει στην κλινική Covid ο 70χρονος Αμερικανός.

Συνολικά πέντε άτομα νοσηλεύονται σε νοσοκομεία της Κρήτης με κορωνοϊό.

Συγκεκριμένα, παραμένουν στην Εντατική οι δύο άνδρες, ο 53χρονος Γερμανός στο ΠΑΓΝΗ και ο 76χρονος στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο. Κατέληξε 73χρονος - 550 συνολικά οι νεκροί στη χώρα μας

Πηγή: iefimerida.gr