Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Έκτακτη ανακοίνωση του Σκλαβενίτη - Αναρτήθηκε στο sklavenitis.gr πριν από λίγες ώρες

Επιβάλλεται να το γνωρίζετε

Έκτακτη ανακοίνωση του Σκλαβενίτη - Αναρτήθηκε στο sklavenitis.gr πριν από λίγες ώρες
Ενημέρωση 24.11.2020 13:01
Από Youweekly Team

Είναι γεγονός πως εδώ και λίγες ημέρες βρίσκεται σε λειτουργία το επίσημο site του Σκλαβενίτη, sklavenitis.gr! Η πρώτη ανακοίνωση του σούπερ μάρκετ δημοσιεύθηκε πριν από λίγες ώρες και αναφέρεται στην πανδημία του κορωνοϊού.

Η ανακοίνωση στο sklavenitis.gr

Πολιτική - Δέσμευση “Covid Shield” στον Σκλαβενίτη

Έχοντας ως βασική Αρχή της το «Πρώτα και πάνω από όλα ο Άνθρωπος», η Επιχείρησή μας μεριμνά ώστε να είναι απολύτως ασφαλείς όλοι όσοι χρησιμοποιούν καθημερινά τις εγκαταστάσεις της.

Στο πλαίσιο αυτό, βασική προτεραιότητά μας, από την πρώτη στιγμή που παρουσιάστηκε η πανδημία, είναι η προστασία της Υγείας των Εργαζομένων, των Πελατών και των Συνεργατών μας, μέσω της αυστηρής εφαρμογής μέτρων κατά της διασποράς του Κορωνοϊού.

Η Διοίκηση έχοντας πλήρη επίγνωση των αρχών του σχήματος πιστοποίησης “Covid Shield” και των προδιαγραφών που απαιτούνται για την πιστοποίηση ανώτατου επιπέδου (Excellent), υιοθετεί και εφαρμόζει στην Επιχείρηση, συγκεκριμένη πολιτική που συμμορφώνεται πλήρως με τις εν λόγω αρχές, τις οποίες δεσμεύεται να τηρεί συνεχώς και για όσο χρονικό διάστημα απαιτηθεί, στο σύνολο των δραστηριοτήτων και εγκαταστάσεών της.

Ειδικότερα, στην Επιχείρησή μας:

  • Έχουμε θεσπίσει, διατηρούμε και επικαιροποιούμε σχέδιο δράσης για την πρόληψη και αντιμετώπιση της πανδημίας.
  • Εφαρμόζουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα Υγείας και Ασφάλειας στα Καταστήματά της, καθώς και σε κάθε άλλη εγκατάσταση που συνδέεται με τις δραστηριότητές μας, λαμβάνοντας πρόσθετα μέτρα καθαρισμού και απολύμανσης.
  • Τηρούμε διαδικασίες για τη λεπτομερή και επαναλαμβανόμενη ενημέρωση όλων των ενδιαφερόμενων μερών.
  • Οι Εργαζόμενοι εκπαιδεύονται με βάση τα μέτρα που προβλέπει το σχήμα “Covid Shield” επιπέδου Excellent και τα μέτρα που εκδίδουν οι αρμόδιες κρατικές Αρχές.
  • Οι Ιατροί Εργασίας παρακολουθούν τακτικά, μέσω των Ιατρών Εργασίας , την Υγεία των Εργαζομένων μας.

Για την παρακολούθηση της ορθής εφαρμογής και της αποτελεσματικότητας του σχήματος “Covid Shield” επιπέδου Excellent, η Επιχείρησή μας έχει θέσει και αξιολογεί σε τακτικά χρονικά διαστήματα σχετικούς δείκτες.

Η πολιτική “Covid Shield” επιπέδου Excellent εφαρμόζεται ήδη και έχει κοινοποιηθεί στο σύνολο των ενδιαφερόμενων μερών της Επιχείρησής μας.

Διαβάστε εδώ και μια σοκαριστική είδηση που έγινε γνωστή για το πως θα λειτουργήσουν από δω και πέρα όλα τα σούπερ μάρκετ λόγω πανδημίας!

Πελάτες του Σκλαβενίτη προσοχή - Για να μην την πατήσετε με το sklavenitis.gr δείτε αυτό!

Πρεμιέρα έκανε την Κυριακή το ηλεκτρονικό κατάστημα της αλυσίδας σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης. Η σελίδα sklavenitis.gr παύει μετά από 20 και πλέον χρόνια να είναι "υπό κατασκευή" δίνοντας την θέση της στο ηλεκτρονικό κατάστημα της αλυσίδας. Υπενθυμίζεται ότι από το πρώτο lockdown εξαιτίας του κορωνοϊού η Σκλαβενίτης είχε συνεργαστεί με την e-food για την διανομή ενός μεγάλου αριθμού προϊόντων της ενώ νωρίτερα είχε προηγηθεί και η εξαγορά των caremarket που από σήμερα έχουν αναστείλει την λειτουργία τους διοχετεύοντας τους χρήστες στην σελίδα του eMarket της Σκλαβενίτης.

Όπως συνέβη και στην περίπτωση της συνεργασίας με το e-food η συνεργασία ξεκίνησε σταδιακά από την Αττική και σύντομα θα επεκταθεί και σε άλλες μεγάλες πόλεις της Ελλάδας. Οι παραδόσεις πραγματοποιούνται από Δευτέρα έως Σάββατο από τις επτά το πρωί έως τις 11 το βράδυ.

Προς το παρόν το eMarket της Σκλαβενίτης φιλοξενεί όλες τις κατηγορίες ειδών ευρείας κατανάλωσης που συναντάει κάποιος και στα φυσικά καταστήματα εκτός από τα είδη bazaar (ένδυση, υπόδηση, είδη σπιτιού, εποχικά και ηλεκτρικά είδη, παιχνίδια, είδη βιβλιοχαρτοπωλείου κλπ) τα οποία σύμφωνα με την εταιρεία θα ενταχθούν σύντομα.

Σε αντίθεση με άλλες αλυσίδες δεν υπάρχει χαμηλότερο κόστος παραγγελίας. Στις αγορές άνω των 30 ευρώ η αποστολή είναι δωρεάν ενώ στις χαμηλότερης αξίας υπάρχει χρέωση 2 έως 6 ευρώ η οποία υπολογίζεται βάσει χιλιομετρικής απόστασης από το Κέντρο Διανομής έως τον τόπο παράδοσης. Στην παραγγελία του κάθε καταναλωτή εμφανίζεται το ακριβές ποσό της χρέωσης. Οι τιμές είναι οι ίδιες με τα φυσικά καταστήματα όπως και οι τρόποι πληρωμής. Δηλαδή ο καταναλωτής μπορεί να πληρώσει με τους ίδιους τρόπους που θα πλήρωνε και σε ένα κατάστημα της αλυσίδας (μξετρητά, κάρτα, δωροεπιταγές, κουπόνια Ticket Restaurant κ.α.).

Ποιοι είναι οι Τ.Κ. που εξυπηρετεί το sklavenitis.gr - Πελάτες του Σκλαβενίτη προσοχή!

Για να μην υπάρχουν μπλεξίματα στο sklavenitis.gr μπορείτε να βρείτε την παρακάτω πλατφόρμα που αναφέρει ξεκάθαρα ποιες περιοχές εξυπηρετεί αυτή την στιγμή το site.

sklavenitis.gr ποιες περιοχές εξυπηρετεί

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ευχάριστα νέα για τα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης - Μόλις ανακοινώθηκαν

Έκτακτη αλλαγή ξανά στα σούπερ μάρκετ - Τι ισχύει από σήμερα για Σκλαβενίτη, ΑΒ Βασιλόπουλο κι όχι μόνο

Share