Έριξε «καρφιά» ο Πέτσας για τους celebrities που πήγαν Ντουμπάι - «Δεν μπορούσαν να πάνε Αράχωβα και...»

Τι διαδικασίες θα ακολουθήσουν όσοι επιστρέφουν;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έριξε «καρφιά» ο Πέτσας για τους celebrities που πήγαν Ντουμπάι - «Δεν μπορούσαν να πάνε Αράχωβα και...»

Ο Στέλιος Πέτσας ήταν εξαιρετικά αυστηρός στις δηλώσεις του για τους celebrities που αποφάσισαν να πάνε στο Ντουμπάι για την πρωτοχρονιά και έτσι έριξε το δικό του «καρφί» ξεκαθαρίζοντας πως δεν μπορούσαν να πάνε Αράχωβα φέτος και έτσι διάλεξαν το εξωτερικό.

Μεταξύ άλλων ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ξεκαθάρισε πως θα γίνονται τεστ στο αεροδρόμιο, ενώ θα μπαίνουν και σε υποχρεωτική καραντίνα.

«Έχουμε πει, ήδη, πριν από τα Χριστούγεννα ότι όποιος θα έρχεται από το εξωτερικό θα υποβάλλεται όχι μόνο σε PCR test 72 ωρών πριν έρθει, αλλά και σε rapid test στο αεροδρόμιο και θα μπαίνει και σε καραντίνα» ανέφερε, ενώ ουσιαστικά σημείωσε ότι το γεγονός ήταν αναμενόμενο:

Στέλιος Πέτσας Ντουμπάι

«Και αυτό, όχι για τους Έλληνες φοιτητές, που θα έρχονταν από το εξωτερικό να δουν τους γονείς τους, αλλά κυρίως για τους Έλληνες που ενώ δεν θα μπορούσαν να πάνε στην Αράχωβα ή σε άλλα θέρετρα, και θα ήθελαν να πάνε κάπου αλλού στο εξωτερικό. Επομένως, η καραντίνα δεν είναι κάτι καινούριο. Θα μπουν, λοιπόν, σε καραντίνα όσοι επιστρέφουν» και κατέληξε:

«Ευτυχώς, στα στοιχεία που είδαμε χθες, τα τεστ που έγιναν ήταν αρνητικά, δεν είδαμε θετικά κρούσματα. Αλλά παρόλα αυτά, επειδή μπορεί να επωάζεται ο ιός, θα μείνουν σε καραντίνα», ενώ από τη μεριά του ο Πέτρος Κωστόπουλος έδωσε τη δική του απάντηση για το Ντουμπάι.

Ξέσπασε το Twitter με τις διακοπές των celebrities στο Ντουμπάι - «Μπορεί να είχαν ρίζες ελιές και να πήγαν»

Οι Έλληνες celebrities πέρασαν την πρωτοχρονιά τους στο Ντουμπάι και το Twitter εννοείται πως ξέσπασε με τις διακοπές που έκαναν σε πολυτελή ξενοδοχεία και σε πάρτι. Μάλιστα μερικοί γέλασαν με την μετακίνηση, λέγοντας πως μάλλον έπρεπε να πάνε να μαζέψουν τις ελιές.

Τις τελευταίες μέρες είδαμε πολλά ονόματα να περνούν τις γιορτές στο Ντουμπάι, μεταξύ αυτών και ο Πέτρος Κωστόπουλος με την Κατερίνα Λιόλιου αλλά και ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Δεδομένης της απαγόρευσης κυκλοφορίας αλλά και των κλειστών καταστημάτων που υπάρχουν στη χώρα, οι χρήστες του Twitter ξέσπασαν και έγραψαν επικές ατάκες, προσπαθώντας να αντιμετωπίσουν με χιούμορ αυτό που συνέβη.

Αυτά είναι μερικά από τα καλύτερα tweets που διαβάσαμε για το Ντουμπάι

Κωστόπουλος ΝτουμπάιΝτουμπάι πρωτοχρονιά