Θεσσαλονίκη: 55χρονη έπεσε από τον 2ο όροφο

Όλες οι πληροφορίες

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Θεσσαλονίκη: 55χρονη έπεσε από τον 2ο όροφο

Στο κενό «βούτηξε» μια 55χρονη γυναίκα από διαμέρισμα πολυκατοικίας στη Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα, λίγα λεπτά πριν τις 20:00, η 55χρονη έπεσε από τον 2ο όροφο πολυκατοικίας που στεγάζεται στην οδό Τενέδου στην Κάτω Τούμπα.

Στο σημείο έσπευσε η Αστυνομία, καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes.gr, η γυναίκα αντιμετώπιζε προβλήματα ψυχικής υγείας, ενώ η αστυνομία διενεργεί προανάκριση ενώ σοκ προκάλεσε και ο άνδρας που έπεσε από τη γέφυρα της Ολύμπιας Οδού.

Τραγωδία στο νοσοκομείο του Ρίου: 53χρονος πέθανε πέφτοντας από τον 5ο όροφο

Σοκ επικρατεί στο νοσοκομείο του Ρίου, καθώς το μεσημέρι της Τετάρτης 53χρονος άνδρας έπεσε στο κενό από τον 5ο όροφο του νοσοκομείου και πέθανε. Στο σημείο επικράτησε πανικός ενώ κλήθηκε η αστυνομία.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι επρόκειτο για έναν άνδρα που νοσηλευόταν στην καρδιολογική κλινική. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι αρχικά βρισκόταν στον 4ο όροφο και ανέβηκε στον 5ο μέσω βοηθητικής σκάλας.

Ο άνδρας φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

αυτοκτονια

Άνδρας αυτοκτόνησε στο κέντρο την Αθήνας - Πήδηξε από τον 6ο

Βουτιά θανάτου από κτίριο στην οδό Παπαρρηγοπούλου στο κέντρο της Αθήνας έκανε ένας άνδρας το πρωί της Παρασκευής.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 9 το πρωί και η πτώση έγινε σε ακάλυπτο χώρο κτιρίου. Στο σημείο κλήθηκε η ΕΛΑΣ και η Πυροσβεστική, η οποία άνοιξε τη δίοδο για να περάσει το ΕΚΑΒ και η αστυνομία. Ο άνδρας που έπεσε στο κενό βρήκε ακαριαίο θάνατο .