Φονικό Γλυκά Νερά: Ραγίζει καρδιές ο 32χρονος πιλότος μετά την δολοφονία της Καρολάιν

Η φωτογραφία από το γάμο τους και το σπαρακτικό μήνυμα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Φονικό Γλυκά Νερά: Ραγίζει καρδιές ο 32χρονος πιλότος μετά την δολοφονία της Καρολάιν

Την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram μετά τη δολοφονία της γυναίκας του στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά έκανε ο 32χρονος πιλότος και με δυο μόνο λόγια τους συγκίνησε όλους.

«Για πάντα μαζί. Καλό ταξίδι αγάπη μου». Επτά λέξεις ήταν αρκετές για να εκφράσει όσα νιώθει ο ίδιος σχεδόν μια εβδομάδα μετά από τη φρίκη που βίωσε. Πλέον πρέπει να σταθεί στα πόδια του μετά την τραγωδία που τον βρήκε, για χάρη του 11 μηνών παιδιού τους.

Η ανάρτηση του 32χρονου πιλότου για την δολοφονία της Καρολάιν

Ο ίδιος δημοσίευσε μια φωτογραφία από γάμο τους, με το ζευγάρι να ποζάρει χαμογελαστό και ευτυχισμένο σε παραλία του Λάγκος στην Πορτογαλία. Φυσικά τα σχόλια ήταν πολύ εκατοντάδες και όλοι εξέφρασαν στον πιλότο τα συλλυπητήριά τους για τον χαμό της συζύγου του.

Φονικό Γλυκά Νερά ανάρτηση πιλότου

Στα χέρια της αστυνομίας άνδρας που προσπάθησε να διαφύγει από την Ελλάδα

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ύποπτος άνδρας που επιχείρησε να διαφύγει από την Ελλάδα και να περάσει στη Βουλγαρία, καθώς η ΕΛΑΣ θεωρεί ότι ενδέχεται να σχετίζεται με το στυγερό έγκλημα στα Γλυκά Νερά με θύμα την 20χρονη Καρολάιν.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε η ΕΡΤ, έχει προσαχθεί ένας Γεωργιανός, ηλικίας περίπου 30 ετών, ο οποίος επιχείρησε να περάσει από τον Έβρο στη Βουλγαρία έχοντας στην κατοχή του πλαστό διαβατήριο. Ο άνδρας είναι παλιός γνώριμος των διωκτικών αρχών καθώς φαίνεται να είχε συμμετοχή σε μια ιδιαιτέρως σκληρή ληστεία σε βάρος ηλικιωμένων στο Πικέρμι, πριν από λίγους μήνες.

Παράλληλα, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλέστηκε ο ρεπόρτερ της ΕΡΤ, ο Γεωργιανός φαίνεται πως ταιριάζει και στην περιγραφή του «κοντού δράστη» που έδωσε στη δημοσιότητα ο σύζυγος της Καρολάιν.

Στον Έβρο μεταβαίνει κλιμάκιο αστυνομικών από την Ασφάλεια Αττικής προκειμένου να τον φέρει στην Αθήνα και να τον ανακρίνει η ειδική ομάδα που έχει αναλάβει την εξιχνίαση της υπόθεσης.