Σάββατο, 22 Ιανουαρίου 2022 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Σκλαβενίτης: Έκτακτη ανακοίνωση για τις φθινοπωρινές εκπτώσεις

Σας αφορά

Σκλαβενίτης: Έκτακτη ανακοίνωση για τις φθινοπωρινές εκπτώσεις
Ενημέρωση 02.11.2021 11:51
Από Youweekly Team

Από εχθές, Δευτέρα 1/11, ξεκίνησαν οι ενδιάμεσες εκπτώσεις (δείτε εδώ πόσο θα κρατήσουν) και τα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης, μέσα από το επίσημο site τους, sklavenitis.gr, έκαναν γνωστό στο καταναλωτικό κοινό το πόσο τις εκατό θα έχουν μείωση στην τιμή συγκεκριμένων προϊόντων.

Μέχρι και -20% στα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης

Από τη Δευτέρα 1 Νοεμβρίου έως και τη Δευτέρα 15 Νοεμβρίου, τα είδη ρουχισμού και σπιτιού, τα ηλεκτρικά είδη και τα παιχνίδια θα διατίθενται με έκπτωση 20%.

Πότε πέφτει φέτος η Black Friday

Αντίστροφα μετρά πλέον ο χρόνος για την black friday. Μεγάλες αλυσίδες του λιανεμπορίου, αλλά και μικρά εμπορικά καταστήματα προετοιμάζονται με στόχο να προσελκύσουν το καταναλωτικό κοινό με μεγάλες εκπτώσεις.

Ως «Μαύρη Παρασκευή» ορίζεται συνήθως η 4η Παρασκευή του Νοεμβρίου, αλλά πάντα ακολουθεί την ημέρα των Ευχαριστιών (28/11). Ετσι, φέτος η εν λόγω ημέρα θα είναι στις 26 Νοεμβρίου. Εκεί, οι καταναλωτές θα μπορέσουν να βρουν προϊόντα όλων των κατηγοριών σε χαμηλότερες τιμές, έως και με έκπτωση 80%.

Επιπλέον, καλούσε τους πολίτες να ελέγχουν αν κατά τη Black Friday τα ηλεκτρονικά καταστήματα παρέχουν τις εξής πληροφορίες:

  • 1) Η ταυτότητα του προμηθευτή (πλήρης εταιρική επωνυμία, τηλέφωνα επικοινωνίας, email, ταχυδρομική διεύθυνση, ΑΦΜ και αριθμό ΓΕΜΗ).
  • 2) Τα κύρια χαρακτηριστικά του προϊόντος.
  • 3) Η συνολική τιμή του προϊόντος (συμπεριλαμβανομένων φόρων, επιβαρύνσεων, εξόδων αποστολής, τυχόν έξοδα σε περίπτωση επιστροφής κλπ). Επιβεβαιώστε ότι η τιμή που καλείστε να πληρώσετε ταυτίζεται με αυτήν που δηλώνεται στην ιστοσελίδα.Να είστε ιδιαίτερα επιφυλακτικοί στην περίπτωση που ένα προϊόν πωλείται σε εξαιρετικά χαμηλή τιμή και να αποφεύγετε τις προσφορές που εμφανίζονται σε αναδυόμενα παράθυρα, αν προέρχονται από άγνωστους ιστοτόπους.
  • 4) Η διαθεσιμότητα, ο τρόπος πληρωμής και αποστολής του προϊόντος. Επισημαίνεται ότι οι συναλλαγές μέσω χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας προσφέρουν περισσότερες δικλείδες ασφαλείας για τον καταναλωτή σε περίπτωση που η επιχείρηση δεν παραδώσει το προϊόν, έναντι της κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό.
  • 5)Το δικαίωμα αναιτιολόγητης, αζήμιας υπαναχώρησης και επιστροφής του προϊόντος εντός 14 ημερών από την παραλαβή του, καθώς και η πολιτική επιστροφής των προϊόντων της επιχείρησης σε περίπτωση άσκησης του δικαιώματος αυτού.
  • 6) Ο σύνδεσμος ηλεκτρονικής επίλυσης καταναλωτικών διαφορών (πανενωσιακή πλατφόρμα ΗΕΔ).
  • 7) Πληροφορίες ασφάλειας του ιστότοπου: εμφάνιση εικονιδίου ασφάλειας, δηλ. μια κλειδαριά πάνω αριστερά στον browser, ηλεκτρονική διεύθυνση που ξεκινά με https://).

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Προσπάθησαν να το κρατήσουν κρυφό αλλά μαθεύτηκε - Τι συνέβη εχθές με τα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης

Φωτιά σε σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτη - Δείτε σε ποια περιοχή

Share