Γλυκά Νερά: Για ποιο λόγο αρνήθηκε η μητέρα της Καρολάιν να συμμετάσχει στο ντοκιμαντέρ;

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Γλυκά Νερά: Για ποιο λόγο αρνήθηκε η μητέρα της Καρολάιν να συμμετάσχει στο ντοκιμαντέρ;

Πριν από λίγες ημέρες έγινε γνωστή η είδηση πως το έγκλημα στα Γλυκά Νερά έγινε ντοκιμαντέρ κάτι που έχει προκαλέσει αίσθηση. Μάλιστα, μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα», γνωστοποιήθηκαν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το το ντοκιμαντέρ αλλά και τις αντιδράσεις των κατοίκων της Αλοννήσου.

Πιο συγκεκριμένα, φαίνεται πως είχε γίνει πρόταση στον ίδιο τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο για να μιλήσει για το ειδεχθές έγκλημα που διέπραξε μέσα από τις φυλακές, βέβαια εκείνος αρνήθηκε. Από την άλλη, ακόμη και η μητέρα της αδικοχαμένης Καρολάιν αποφάσισε την τελευταία στιγμή να μην μιλήσει τελικά.

Οι τελευταίες πληροφορίες για το ντοκιμαντέρ στα Γλυκά Νερά

«Tηλεφώνησε ο Μπάμπης και ζήτησε βοήθεια!» - Αποκαλύψεις "βόμβα" για τη δολοφονία της Καρολάιν

Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία γειτόνισσας της Καρολάιν και του δολοφόνου συζύγου της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, η οποία μιλάει στο ντοκιμαντέρ «Η δολοφονία που κορόιδεψε τον κόσμο», το οποίο σχετίζεται με το έγκλημα των Γλυκών Νερών και φιλοξενείται στο βρετανικό Channel 5.

Στο συγκεκριμένο ντοκιμαντέρ, διάρκειας 90 λεπτών, η γειτόνισσα του ζευγαριού, η οποία είχε καθημερινές επαφές με το ζευγάρι και κυρίως με την Καρολάιν, σπάει τη σιωπή της για πρώτη φορά «on camera».

«Θυμάμαι την στιγμή που έμαθα ότι ομολόγησε. Εκεί πάθαμε όλοι σοκ. Δεν μπορούσα να πιστέψω αυτό που άκουγα» ανέφερε η γυναίκα.

Μάλιστα, περιέγραψε ότι της τηλεφώνησε ο πιλότος και... διαβάστε αναλυτικά εδώ.