Τραγωδία Πάτρα: Στο φως της δημοσιότητας νέες αναρτήσεις της μητέρας - Τι ζητούσε

Όσα αποκαλύφθηκαν στην εκπομπή

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Τραγωδία Πάτρα: Στο φως της δημοσιότητας νέες αναρτήσεις της μητέρας - Τι ζητούσε

Δίχως τέλος το μαρτύριο των νεκρών παιδιών από την Πάτρα και ο λόγος που έφυγαν από τη ζωή τόσο ξαφνικά και άδοξα ακόμα να ακουστεί. Νέες αναρτήσεις της μητέρας ήρθαν στο φως της δημοσιότητας και πιο συγκεκριμένα στην εκπομπή T-Live της Τατιάνας Στεφανίδου.

Τι έγραφε η 33χρονη για την 8χρονη που μόλις είχε φέρει στη ζωή, και τι συμβουλές ζητούσε από τους διαδικτυακούς της φίλους;

Οι αναρτήσεις της 33χρονης μητέρας από την Πάτρα στον αέρα του T-Live

Όπως είναι γνωστό, η μητέρα των τριών κοριτσιών ήταν ιδιαίτερα ενεργή στα social media, ιδιαίτερα μετά τη γέννηση του πρώτου της παιδιού. Η 33χρονη έγραφε τις απορίες της σε group για μητέρες. Μάλιστα, μόλις πέντε ημέρες μετά την “εγγραφή” της στο εν λόγω group, εμφανίστηκε προβληματισμένη, καθώς όπως έγραφε η κόρη της είχε έντονους πόνους από τα δόντια της. Λίγες ημέρες μετά, παρουσιάστηκε πολύ ανήσυχη, καθώς το παιδί της δε μπορούσε να ηρεμήσει από τους πόνους, με την ίδια να αποφεύγει -όπως προκύπτει από τις αναρτήσεις της στο group- να της δώσει παυσίπονο.

Λίγο καιρό αργότερα, η μητέρα συμμετείχε σε συζήτηση σχετικά με το πόσο εύκολο είναι να μείνεις έγκυος σε μικρό χρονικό διάστημα μετά τη γέννα, ρωτώντας τις άλλες μανούλες πώς τα κατάφερναν με δύο παιδιά.

«Το δικό σου πέθανε πουτ@ν@ ενώ το δικό μου ζει» - Συγκλονίζει η μητέρα πρώην σχέσης του πατέρα

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση των άτυχων παιδιών στην Πάτρα, που απασχολεί εδώ και πολύ καιρό το πανελλήνιο χωρίς να φαίνεται ωστόσο πως βρισκόμαστε κοντά στο τέλος αυτού του μυστηρίου. Τα νέα στοιχεία ου βαίνουν στο φως αφορούν την μητέρα των παιδιών, και πιο συγκεκριμένα το χαρακτήρα και τις εκρήξεις, που φαίνεται από μαρτυρίες πως είχε.

Το πρωί της Δευτέρας, 14/3, στον αέρα του Πρωινού βγήκαν στο φως τα σκηνικά της μητέρας με πρώην σχέση του άντρα της δέκα χρόνια πριν. Πιο συγκεκριμένα, ο αδελφός μίας νεαρής, σήμερα 30 ετών, η οποία κυοφορούσε το πρώτο παιδί του πριν 10 χρόνια, έκανε μια ανάρτηση και αναφέρθηκε στην βίαιη συμπεριφορά της απέναντι στην αδερφή του κάτι που επιβεβαίωσε και η μητέρα της 30χρονης πλέον.

Ο αδερφός ξέσπασε με αφορμή την έρευνα που γίνεται αυτές τις εβδομάδες για τον θάνατο των τριών κοριτσιών στην Πάτρα.

«Εύχομαι οι ερινύες να τον κυνηγούν για πάντα γιατί παράτησε γυναίκα έγκυο και εξαφανίστηκε στέλνοντας την μαμάκα του να δώσει 500 ευρώ για να γίνει έκτρωση. Ο Θεός βλέπει κωλ…αιδο, στο είχα πει και τις προάλλες. Και εσύ Ρούλα που όταν είδες αυτή την κοπέλα στον δρόμο της είπες… «το δικό σου πέθανε πουτ@ν@ ενώ το δικό μου ζει. Σου εύχομαι τα χειρότερα».

Η ανάρτηση του αδερφού της 30χρονης για την μητέρα στην Πάτρα

Η μητέρα της 30χρονης, αποκάλυψε πως η κόρη της στην ηλικία των 20 ετών είχε μείνει έγκυος από τον πατέρα. Ήταν σχεδόν το ίδιο χρονικό διάστημα που ο νεαρός ποδοσφαιριστής ξεκινούσε σχέση με τη μητέρα, εκείνη τρία χρόνια μεγαλύτερή του.

Η μητέρα κατήγγειλε πως η οικογένεια του πατέρα δήλωσε πως δεν επιθυμούσε το παιδί και απαίτησε να γίνει έκτρωση, όμως δεν επικεντρώνεται σε αυτό το γεγονός, αλλά σε όσα ακολούθησαν αργότερα.

«Ήμουν στο νεκροταφείο του Αγίου Μηνά, η κόρη μου είχε χωρίσει με τον πατέρα και ήδη είχε κάνει την άμβλωση. Βλέπω τον πρώην “γαμπρό” μου και την νέα σύντροφό του. Είχαν περάσει κάποιοι μήνες και πλησιάζω τον Μάνο. Τον ρωτάω “γιατί φέρθηκε έτσι στην κόρη μου”.

Πριν καν προλάβω να αντιδράσω αισθάνομαι πόνο στα μαλλιά μου. Με είχε πιάσει η μητέρα από τα μαλλιά και με τράβαγε φωνάζοντας και βρίζοντας. Κατάφερα να απομακρυνθώ» περιγράφει η μητέρα της 30χρονης.

Το δεύτερο περιστατικό είχε συμβεί σε γήπεδο κατά τη διάρκεια ερασιτεχνικού αγώνα. Ο δεύτερος σύζυγος της μητέρας της πρώην του Μάνου είχε σχέση με την μία ποδοσφαιρική ομάδα και είχε μεταβεί με την γυναίκα του και την νεαρή κόρη της να παρακολουθήσουν τον αγώνα. Στην άλλη ομάδα αγωνιζόταν ως τερματοφύλακας ο πατέρας.

Η 30χρονη καθόταν στην κερκίδα όταν ξαφνικά εμφανίστηκε η μητέρα μαζί με τη 8χρονη που τότε ήταν μωρό. Μόλις την είδε άρχισε να την βρίζει, προφανώς πιστεύοντας πως εμφανίστηκε στο γήπεδο για εκείνον.

Το τρίτο και πιο σοβαρό επεισόδιο είχε συμβεί στον δρόμο, όταν ο πατέρας, η μητέρα, και η 8χρονη βρίσκονταν μέσα στο αυτοκίνητό τους και συναντήθηκαν τυχαία με ένα άλλο όχημα στο οποίο επέβαιναν η πρώην του και ο τότε σύντροφός της.

Τότε η μητέρα την αγριοκοίταξε, την έβρισε και της είπε: «Το δικό σου παιδί μ@ρή πουτ@ν@ πέθανε, το δικό μου μεγαλώνει»! Η κοπέλα έβαλε τα κλάματα ενώ ο σύντροφός της πάτησε γκάζι και απομακρύνθηκαν από το σημείο. Η μητέρα δηλώνει πως αν χρειαστεί θα καταθέσουν στην Αστυνομία όσα έχουν συμβεί.