Πάτρα: «Ποιος σας είπε ότι...» - Τι έλεγε ο Μάνος Δασκαλάκης την στιγμή της σύλληψης της Ρούλας

«Αν δεν πάρω απάντηση από αρμόδιο και μια τεκμηριωμένη απάντηση, δεν...»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάτρα: «Ποιος σας είπε ότι...» - Τι έλεγε ο Μάνος Δασκαλάκης την στιγμή της σύλληψης της Ρούλας

Συγκλονισμένο είναι το πανελλήνιο με τις φρικιαστικές εξελίξεις για την υπόθεση στην Πάτρα, μετά την σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου. Ο Μάνος Δασκαλάκης, ο πατέρας των τριών παιδιών μίλησε στην εκπομπή T-live και την Γιώτα Κηπουρού την στιγμή που η Ρούλα οδηγούνταν στη ΓΑΔΑ.

Οι δηλώσεις του Μάνου την στιγμή που η Ρούλα οδηγούνταν στη ΓΑΔΑ

«Δεν γνωρίζω κάτι, αυτή την στιγμή δεν έχω κάποια νέα επικοινωνία μαζί της, αλλά μαζί μιλήσαμε πριν από λίγο. Μιλήσαμε και δεν είχε κάποια κλήση για να καταθέσει. Την ώρα που μιλήσαμε εμείς, όχι δεν είχε κάτι. Όταν έμαθα την είδηση ήταν και εκείνη η ώρα που μιλήσαμε.

Εννοείται πως έχω ακούσει για την ουσία που βρέθηκε στις τοξικολογικές εξετάσεις της Τζωρτζίνας. Εννοείται ότι το άκουσα και γι’ αυτό μιλήσαμε με την Ρούλα. Δεν έχω κάποιο σχόλιο, αλλά όταν βγει ο ιατροδικαστής να το πει, εννοείται θα μιλήσω.

Δεν πιστεύω κάτι, αν δεν βγει μια απόφαση ή κάτι συνολικό, δεν μπορώ να πιστεύω κάτι εγώ. Ποιος σας το είπε ότι ολοκληρώθηκε ο γονιδιακός έλεγχος; Ο γονιδιακός έλεγχος στα πλαίσια του δωρεάν ελέγχου έχει ολοκληρωθεί, υπάρχει και περαιτέρω έλεγχος που δεν έχει ολοκληρωθεί. Εννοείται θα προβούμε να μάθουμε τι γίνεται. Αν δεν πάρω απάντηση από αρμόδιο και μια τεκμηριωμένη απάντηση, δεν μπορώ να πω κάτι άλλο», είπε ο Μάνος Δασκαλάκης.

Στη ΓΑΔΑ η μητέρα και η αδερφή της Ρούλας

Στην ΓΑΔΑ έφτασαν σήμερα 31/3 λίγο πριν τις 17:30 η μητέρα και αδερφή της Ρούλας προκειμένου να επισκεφτούν την 33χρονη, που κατηγορείται για τη δολοφονία της πρωτότοκης κόρης της, Τζωρτζίνας. Η μητέρα και η αδερφή, αντίστοιχα, της Ρούλας Πισπιρίγκου, την επισκέπτονται, προκειμένου να την δουν, να μιλήσουν μαζί της και να της δώσουν ρούχα για το διάστημα που θα παραμείνει στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών, μέχρι να απολογηθεί -δείτε εδώ πότε-.

Η οικογένειά της δηλώνει ότι την στηρίζει και ότι δεν πιστεύει στις κατηγορίες που της έχουν απαγγελθεί.