Πάτρα: Στο φως το απολογητικό υπόμνημα της Ρούλας Πισπιρίγκου

Τι κατέθεσε στην ανακρίτρια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάτρα: Στο φως το απολογητικό υπόμνημα της Ρούλας Πισπιρίγκου

Η Ρούλα Πισπιρίγκου απολογείται παρουσία των δικηγόρων της Χρήστου Ζαρδα και Όθωνα Παπαδόπουλο -δείτε εδώ βίντεο από την άφιξή της στα δικαστήρια-. Σύμφωνα με πληροφορίες ενώπιον της ανακρίτριας, θα αρνηθεί την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας, ενώ θα παραθέσει κι έναν βασικό ισχυρισμό προκειμένου να στηρίξει τα όσα υποστηρίζει περί πιθανότητας λάθους των γιατρών.

Το απολογητικό υπόμνημα της Ρούλας Πισπιρίγκου

Η 33χρονη φέρεται να περιγράφει στο υπόμνημα της ότι το επεισόδιο της Τζωρτζίνας σημειώνεται στις 14.30 το μεσημέρι αλλά το παιδί είχε παλμούς μέχρι και τις 15.10.

Σύμφωνα λοιπόν με όσα η κατηγορούμενη υποστηρίζει, εφόσον το παιδί θα έπρεπε να έχει καταλήξει σε 20 λεπτά, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι γιατροί για τη δράση της κεταμίνης σε τέτοια ποσότητα, η ίδια δεν έχει καμία σχέση με περιστατικό αφού το παιδί κατέληξε τελικά έπειτα από 40 λεπτά.

Σχετικά με την ανυπαρξία κεταμίνης στο νοσοκομείο Παίδων, η κατηγορούμενη φέρεται να αντιτείνει πως δεν είναι δυνατόν να μην υπάρχει αυτή η ουσία στο συγκεκριμένο νοσοκομείο, καθώς χορηγείται στην κτηνιατρική και την παιδοχειρουργική.

«Εγώ θα ανακουφιστώ αν μάθω ότι η μάνα είναι αθώα»

Ο Γιώργος Λιάγκας και όλη η ομάδα του Πρωινού παρακολουθούν συγκλονισμένοι τις εξελίξεις γύρω από το ζήτημα της Πάτρας και ειδικά τη Δευτέρα 4/4 βλέπουμε τον παρουσιαστή σε πολλά σημεία να είναι έντονος. Πιο αναλυτικά, αφού έκανε ένα ξέσπασμα για το ζευγάρι, στη συνέχεια άλλαξε ψυχολογία και μοιράστηκε μια σκέψη του.

Θα ήταν ιδανικό για εκείνον και ίσως για μεγάλο τμήμα του κοινού, που παρακολουθεί τις εξελίξεις να βγει αθώα στο τέλος η Ρούλα, καθώς δεν υπάρχει χειρότερη κατηγορία και σενάριο από αυτά, που επικρατούν.

«Το παιδί αυτό δεν σκοτώθηκε μόνο, δε δολοφονήθηκε. Το παιδί βασανίστηκε επί εννέα μήνες από την ίδια του τη μάνα, αν αποδειχθεί η κατηγορία.

Η λύτρωση όλης της Ελλάδας θα είναι να αποδειχθεί ότι αυτή η γυναίκα είναι αθώα και κάποιος τρελός γιατρός πήγε και σκότωσε τα παιδιά… Δεν ξέρω! Εγώ θα ανακουφιστώ αν μάθω ότι η μάνα είναι αθώα. Αλήθεια σας λέω. Με έχει στοιχειώσει όλη αυτή η ιστορία ότι μία μάνα βασάνιζε ένα παιδί εννέα μήνες. Και του ‘δινε… του ΄δινε… Και δεν άντεξε και του έδωσε τη χαριστική βολή!».

«Φώναζε βοήθεια με κάθε τρόπο» κατέληξε ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό.