Τραγωδία Πάτρα: Αποκάλυψη "βόμβα" για τον θάνατο της Ίριδας και το ματωμένο πανάκι

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τραγωδία Πάτρα: Αποκάλυψη

Σε εκπομπή της ΕΡΤ μίλησε ο Γρηγόρης Λέων αναφορικά με την τραγωδία στην Πάτρα καθώς με αφορμή τις νέες αποκαλύψεις που έρχονται στην επιφάνεια για τον θάνατο των παιδιών, ολοένα και περισσότερα ερωτηματικά δημιουργούνται.

Οι δηλώσεις του Γρηγόρη Λέων για την τραγωδία στην Πάτρα

Έτσι λοιπόν, ο κ. Λέων αποφάσισε να προχωρήσει σε μια άκρως σοκαριστική αποκάλυψη αφού ανέφερε ότι βρέθηκε με βεβαιότητα στο στόμα της Ίριδας τι πανάκι με αίμα. «Το πανάκι θα πρέπει να αξιολογηθεί, όμως για να ποτιστεί ένα πανάκι με δυο σταγόνες αίμα, όπως έχει πει η μητέρα του παιδιού, θα πρέπει να ακουμπήσει στο σημείο όπου έχει αυτό το αίμα.

Δεν μιλάμε για ένα αίμα που βγαίνει στο εξωτερικό του στόματος για να μπορέσουμε να το σκουπίσουμε. Μιλάμε για ένα πανάκι που προφανώς εισέρχεται μέσα στην στοματική κοιλότητα και ποτίζεται με τις σταγόνες αυτές. Από την αρχή είχαμε τα ευρήματα δεν ψάχναμε κάτι καινούριο. Τα ευρήματα ήταν μπροστά μας, τόσο από τις ιστολογικές όσο και από τις τοξικολογικές όσο και τα ευρήματα από την νεκροτομή.

Μία αστοχία ίσως ήταν η εκτίμηση της τελικής αιτίας θανάτου και του είδους θανάτου. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τελικά πώς ξεκίνησε αυτή η ιστορία. Το σημαντικό είναι να βρούμε με αυτά τα ευρήματα τι ακριβώς έχει γίνει».

Σφίγγει ο κλοιός για την Ρούλα Πισπιρίγγου - Σκανάρουν τις κάμερες του νοσοκομείου «Αγλαΐα Κυριακού»

Κάτω από το μικροσκόπιο των Αρχών έχει βρεθεί για ακόμα μία φορά η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως εις βάρος της 9χρονης Τζωρτζίνας. Οι έρευνες έχουν ήδη δείξει ότι «κάποιος» έψαχνε ναρκωτικές ουσίες από το τάμπλετ, γεγονός που παραδέχτηκε και η ίδια η κατηγορούμενη, ενώ πλέον έχουν επικεντρωθεί στις κάμερες των νοσοκομείων.

Αυτή την περίοδο οι έρευνες έχουν επικεντρωθεί στο πιο καίριο σημείο της υπόθεσης, το ν αβρουν τον τρόπο που προμηθεύτηκε η Ρούλα Πισπιρίγκου την κεταμίνη, που σκότωσε την μικρή Τζωρτζίνα. Για να μπορέσουν να το κάνουν αυτό προσπαθούν να μάθουν με λεπτομέρειες κάθε κίνηση της 33χρονης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Super Κατερίνας», οι αστυνομικοί σκανάρουν όλα τα αρχεία από κάμερες ασφαλείας γύρω από το νοσοκομείο «Αγλαΐα Κυριακού» ώστε να εξετάσουν τυχόν περίεργες συναντήσεις της κατηγορούμενης ή δοσοληψίες.