Αυτοκτονία Θεσσαλονίκη: Η σύζυγος του 50χρονου ξεσπά - «Δεν είμαι ούτε η πρώην, ούτε τίποτα...»

Δύσκολες ώρες για την γυναίκα του και τα τρία τους παιδιά

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Αυτοκτονία Θεσσαλονίκη: Η σύζυγος του 50χρονου ξεσπά - «Δεν είμαι ούτε η πρώην, ούτε τίποτα...»

Τραγικές φιγούρες οι φίλοι και οι συγγενείς του 50χρονου γυμναστή που αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του το απόγευμα της Τρίτης 31/5 στην Θεσσαλονίκη. Η σύζυγός του, μίλησε στην εκπομπή T-Live με όση δύναμη της έχει απομείνει, θέλησε να ξεκαθαρίσει πως δεν είχε χωρίσει με τον 50χρονο γυμναστή όπως είχε ακουστεί εξαρχής και πως και εκείνη προσπαθεί να συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί.

Η σύζυγος του 50χρονου αποκαλύπτει

«Σας παρακαλώ, ακόμη δεν μπορούμε να συνειδητοποιήσουμε την κατάσταση. Τίποτα άλλο δεν ζήτησα. Ό,τι γράφει ο Γιώργος, ό,τι αναφέρει ο Γιώργος, αυτό είναι. Εγώ είμαι σύζυγός του, δεν είμαι ούτε η πρώην, ούτε τίποτα άλλο. Αυτό που γνώριζα εγώ είναι ό,τι γίνεται μέσα στο σπίτι μου, μόνο αυτό ξέρω. Έξω από το σπίτι μου δεν ξέρω τίποτα, δεν ενδιαφέρομαι για κάτι άλλο», ανέφερε η σύζυγος του Γιώργου Παπαναούμ, με την οποία έχουν αποκτήσει τρία παιδιά.

«Ξέρω πολύ καλά ότι ο Γιώργος δεν ήταν καλά. Για να αναρτήσει αυτό το post σημαίνει ότι έγινε κάτι. Προσπαθώ να είμαι καλά. Έχω χάσει τον ύπνο μου και μου δίνουν χάπια», είπε η γυναίκα πριν ξεσπάσει σε κλάματα.

Η σχέση της Φαίης Σκορδά με τον γυμναστή

Τη συγκεκριμένη είδηση της αυτοκτονίας του 50χρονου συζήτησαν το πρωί της Τετάρτης 1/6 στο Πρωινό. Να σημειωθεί πως μέχρι στιγμής, δεν υπάρχουν ίχνη που να δείχνουν δολοφονική ενέργεια, ωστόσο λόγω του περιεχομένου του σημειώματος και των διαστάσεων που έλαβε, ο Προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης έδωσε εντολή η υπόθεση να διερευνηθεί από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Πιο συγκεκριμένα η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε πως ο άτυχος άνδρας ήταν γυμναστής δικών της ανθρώπων, οι οποίοι είναι συγκλονισμένοι από το αποτρόπαιο γεγονός καθώς δεν πίστευαν αυτό που συνέβη.

«Επειδή στη Θεσσαλονίκη όλοι είμαστε γνωστοί... Ήταν γυμναστής πολύ δικών μου ανθρώπων, πολύ γνωστός, συμπαθής και εργατικός. Όλοι έχουν σοκαριστεί» σχολίασε η παρουσιάστρια.