Τι καιρό θα κάνει αύριο 13/7 - Η πρόγνωση της ΕΜΥ

Δείτε αναλυτικά

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Τι καιρό θα κάνει αύριο 13/7 - Η πρόγνωση της ΕΜΥ

Σύμφωνα με τα προγνωστικά μοντέλα του καιρού στην Ελλάδα, σε σύγκριση με τον καιρό σήμερα(δείτε εδώ) αναμένεται αύριο Τετάρτη 13/7 στη δυτική, κεντρική και βόρεια χώρα και από το μεσημέρι στα υπόλοιπα ηπειρωτικά να υπάρξουν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες.

Τοπικοί όμβροι και μεμονωμένες καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως στην Πελοπόννησο καθώς και στα υπόλοιπα ορεινά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος καιρός.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5, στα πελάγη 6 με 7 και στο νοτιοανατολικό Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση. Θα φτάσει τους 28 με 30 βαθμούς και στα ηπειρωτικά κατά τόπους τους 30 με 32 βαθμούς Κελσίου.

καιρος 13/7

Κεντρική φωτογραφία: ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ /EUROKINISSI

Η ενημέρωση του Σάκη Αρναούτογλου

Ο Σάκης Αρναούτογλου με μια ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook θέλησε να ανακοινώσει τις θερμοκρασίες για το επόμενο 10ημερο στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα, ο γνωστός προγνώστης καιρού της ΕΡΤ όπου είχε μιλήσει παλιότερα για την υιοθεσία του γιου του, διευκρινίζει πως οι θερμοκρασίες αφορούν τη μέση μέγιστη θερμοκρασία για τα πεδινά της ηπειρωτικής Ελλάδας.

Σε κλειστές πεδινές περιοχές μακριά από τη θάλασσα, στα δυτικά πεδινά, αλλά και στο κέντρο μεγάλων πόλεων υπολογίστε και 1-2 βαθμού υψηλότερη τη θερμοκρασία. Στα ορεινά, παράκτια, νησιά Αιγαίου, Κρήτη υπολογίστε 3-5 βαθμούς χαμηλότερη θερμοκρασία.

Ανάρτηση Σάκη Αρναούτογλου