Πάτρα: Η τελική ημερομηνία που θα καταθέσει η Πισπιρίγκου τις εξηγήσεις της - Εξακολουθεί να υποστηρίζει πως...

Ο δικηγόρος της αποκάλυψε τι θα υποστηρίξει

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Πάτρα: Η τελική ημερομηνία που θα καταθέσει η Πισπιρίγκου τις εξηγήσεις της - Εξακολουθεί να υποστηρίζει πως...

Μετρά αντίστροφα για τις εξηγήσεις που θα δώσει η 33χρονη κατηγορούμενη Ρούλα Πισπιρίγκου για την υπόθεση της Πάτρας, κι όπως φαίνεται έχει ήδη ετοιμάσει τα όσα θα υποστηρίξει για Μαλένα και Ίριδα, μιας και είναι η μοναδική ύποπτη και για αυτούς τους θανάτους σύμφωνα με τις Αρχές.

Το πρωί της Τρίτης 12/7 ο δικηγόρος της Όθωνας Παπαδοπούλου, μίλησε στην εκπομπή, Alpha Τώρα, και αποκάλυψε τι θα υποστηρίξει η 33χρονη στις έγγραφες εξηγήσεις της.

Όσα υποστήριξε ο δικηγόρος της Ρούλας Πίσπιρίγκου

«Η θέση είναι σταθερή από την αρχή ότι δεν έχει καμία σχέση με την πράξη για την οποία της έχει αποδοθεί μέχρι στιγμής η ιδιότητα της υπόπτου, δεν θα μπορούσε ποτέ να στραφεί ενάντια στα ίδια της τα παιδιά. Αρνείται οποιαδήποτε ενέργεια εναντίον των παιδιών της και οποιαδήποτε συμμετοχή της, με οποιονδήποτε τρόπο στο τραγικό συμβάν του θανάτου των παιδιών».

Συνάντηση κορυφής για τον Αλέξη Κούγια, την Αγγελική Τσιόλα και τον Όθωνα Παπαδόπουλο για την υπόθεση

Το πρωί του Σαββάτου 9/7 πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα το 22ο Συνέδριο της Ένωσης Ποινοκολόγων και Μαχόμενων Δικηγόρων. Το ενδιαφέρον στράφηκε στη διοργάνωση περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη χρονιά, καθώς η πρώτη συζήτηση είχε ως θέμα της τη δημοσιότητα και τις τηλεοπτικές “δίκες”.

Η συνάντηση, μάλιστα, που προκάλεσε πανελλήνιο ενδιαφέρον, λόγω της υπόθεσης των θανάτων των 3 παιδιών της Ρούλας Πισπιρίγκου, ύστερα από τις αποκαλύψεις του Μάνου Δασκαλάκη, ήταν αυτή στην οποία συμμετείχαν ο ποινοκολόγος Αλέξης Κούγιας, ο συνήγορος της 33χρονης, Όθων Παπαδόπουλος, ο αστυνομικός συντάκτης του Live News, Βασίλης Λαμπρόπουλος και ο δημοσιογράφος Πέτρος Κουσουλός. Ανάμεσα στο κοινό βρισκόταν και η Προϊσταμένη της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πατρών, κ. Αγγελική Τσιόλα.