Δολοφονία στην Κυψέλη: Στη φυλακή ο 37χρονος δράστης μετά την απολογία του

Πρόκειται για τον 37χρονο που σκότωσε την 36χρονη σύντροφό του την Κυριακή

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Δολοφονία στην Κυψέλη: Στη φυλακή ο 37χρονος δράστης μετά την απολογία του

Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινή γνώμη η στυγερή δολοφονία μιας 36χρονης από έναν 37χρονο στην Κυψέλη μέσα στη μέση του δρόμου την προηγούμενη Κυριακή. Ο δράστης σήμερα απολογήθηκε ενώπιων του δικαστηρίου, όπου φαίνεται να παραδέχτηκε την πράξη του και ακολούθως οδηγήθηκε στη φυλακή.

Όλα έγιναν μπροστά στα μάτια των έντρομων κατοίκων της περιοχής, που είδαν τον άτυχο άνδρα να κατακρεουργεί με μαχαίρι τη γυναίκα μέσα στη μέση του δρόμου στην οδό Τενέδου, στην Κυψέλη. Το θύμα έφερε πολλαπλά και βαθιά τραύματα σε πολλά σημεία του σώματός του και οι περαιτέρω λεπτομέρειες της υπόθεσης κυριολεκτικά σηκώνουν την τρίχα.

Όσα δήλωσε ενώπιων του εισαγγελέα ο δράστης της δολοφονίας στην Κυψέλη

Ο 37χρονος από το Μπανγκλαντές κατά την απολογία του σήμερα, φέρεται να παραδέχτηκε το έγκλημα και να υποστήριξε ότι δολοφόνησε την άτυχη γυναίκα. Όπως είπε το θύμα του χρωστούσε 20.000 ευρώ.

Ακόμη, φέρεται να αρνήθηκε ότι διατηρούσε ερωτική σχέση με την 36χρονη. Σημειώνεται ότι ο κατηγορούμενος απολογήθηκε χωρίς δικηγόρο.

Δολοφονία στην Κυψέλη

ΠΗΓΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ(ΑΡΧΕΙΟΥ): EUROKINISSI

Ανατριχιαστική η μαρτυρία του αυτόπτη μάρτυρα

Σοκ προκαλεί η περιγραφή αυτόπτη μάρτυρα της άγριας γυναικοκτονίας. «Είδα τη γυναίκα να ψυχορραγεί», είπε στο Star. Δεν πίστευε στα μάτια του αυτόπτης μάρτυρας της γυναικοκτονίας στην Κυψέλη, όπου ένας άνδρας μαχαίρωσε μέχρι θανάτου μια ομοεθνή του, μπροστά σε περαστικούς.

«Κάλεσα πρώτα το 166 και μου είπαν να καλέσω αμέσως το 100. Με του που το καλώ ήρθαν σε ένα – ενάμιση λεπτό», περιέγραψε αυτόπτης μάρτυρας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και τον Αλέξανδρο Γύγο και πρόσθεσε: «Η γυναίκα... διαβάστε περισσότερα στο athensmagazine.gr