Δολοφονία στην Κυψέλη: Καταιγιστικές εξελίξεις για την υπόθεση - Η πραγματική σχέση του θύματος με τον δράση

Όλη η αλήθεια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δολοφονία στην Κυψέλη: Καταιγιστικές εξελίξεις για την υπόθεση - Η πραγματική σχέση του θύματος με τον δράση

Το πρωί της Δευτέρας 29/8 έγινε γνωστό πως στην Κυψέλη ένας άνδρας μαχαίρωσε τη γυναίκα του φίλου του, με αποτέλεσμα εκείνη να αφήσει την τελευταία της πνοή μπροστά από την πολυκατοικία στην οποία έμενε. Η είδηση αυτή προκάλεσε σοκ στο πανελλήνιο, ωστόσο τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως είναι ακόμη πιο τρομακτικά.

Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, ο 40χρονος δολοφόνος από το Μπαγκλαντές διατηρούσε ερωτική σχέση με την 36χρονη, η οποία διέμενε με το σύζυγό της σε διαμέρισμα στην πολυκατοικία κάτω από την οποία συνέβη το περιστατικό.

Νέες πληροφορίες για την δολοφονία στην Κυψέλη

Ο σύζυγός της ήταν άνεργος και η εκείνη δανειζόταν λεφτά από τον εραστή της με αποτέλεσμα να έχει μαζευτεί ένα ποσό γύρω στα 20.000 ευρώ, και έτσι ο δράστης αποφάσισε να την σκοτώσει.

Έγκλημα στην Κυψέλη

Ο ίδιος ο 40χρονος είπε στους αστυνομικούς πως δεν το μετανιώνει, δείχνοντας πως ήταν απόλυτα αποφασισμένος και χωρίς ίχνος μεταμέλειας.

Εξωτερική και εσωτερική φωτογραφία: XΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ/EUROKINISSI

«Την φώναξα κάτω από το σπίτι της για να...»

Ο δράστης έχει οδηγηθεί στις Αρχές και συγκεκριμένα στα κρατητήρια της Ασφάλειας και ήδη έχει αναφέρει ορισμένες πληροφορίες για το έγκλημα.

Πιο συγκεκριμένα, αφού βρέθηκε το μαχαίρι με το οποίο κατακρεούργησε την αδικοχαμένη και το οποίο είχε αγοράσει από κατάστημα, υποστήριξε πως η ίδια του χρώσταγε χρήματα και επειδή δεν του τα έδινε την πλησίασε και αφού άρχισε να φωνάζει, την χτύπησε.

«Η γυναίκα αυτή μου χρώσταγε λεφτά. Τη φώναξα κάτω από το σπίτι της για να συζητήσουμε. Όταν κατέβηκε της ζήτησα τα λεφτά. Εκείνη δεν μου τα έδινε και άρχισε να φωνάζει. Τότε ήταν που τη χτύπησα», είπε χαρακτηριστικά.

Δολοφονία στην Κυψέλη

Εσωτερική φωτογραφία: ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISSI