Εφετείο: Ανοίγει ξανά ο φάκελος για την υπόθεση του παίκτη ριάλιτι - Στην αναμονή η άρση απορρήτου για το κινητό του

Όλη η αλήθεια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Εφετείο: Ανοίγει ξανά ο φάκελος για την υπόθεση του παίκτη ριάλιτι - Στην αναμονή η άρση απορρήτου για το κινητό του

Πριν από περίπου ένα μήνα, ο άνδρας που εισέβαλε στο Εφετείο έχοντας στη διάθεσή του ένα τεράστιο χρηματικό ποσό και πολλές ναρκωτικές ουσίες, κρίθηκε προφυλακιστέος και οδηγήθηκε στο ψυχιατρείο του Κορυδαλλού. Σήμερα, Παρασκευή 9/9, έγινε γνωστό μέσα από την εκπομπή Mega Καλημέρα πως ο φάκελος της υπόθεσής του ανοίγει ξανά και ο δικηγόρος του μίλησε γι' αυτό στην κάμερα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης ανέφερε πως αυτή την εβδομάδα αναμένουν την άρση απορρήτου στο κινητό του δράστη, με στόχο να διερευνηθούν οι επαφές σε προγενέστερο χρόνο αλλά και τα έγγραφα των γιατρών που τον έχουν εξετάσει.

Στην ερώτηση για το ανν έχει λάβει απάντηση από τον εντολέα του για την πράξη του αυτή, ο ίδιος απάντησε πως αναζητούσε μία εξιλέωση, ενώ όσον αφορά την κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή, επισήμανε πως κάθε μέρα γίνονται προσπάθειες να σταθεροποιηθεί, ενώ ταυτόχρονα του χορηγούνται και φάρμακα.

Οι δηλώσεις του δικηγόρου για τον παίκτη ριάλιτι που εισέβαλε στο Εφετείο

Τα πρώτα λόγια του δράστη από το ψυχιατρείο

Μετά την είδηση πως ο πρώην παίκτης ριάλιτι που εισέβαλε στο Εφετείο με εκρηκτικά κρίθηκε προφυλακιστέος στο ψυχιατρείο του Κορυδαλλού, οι ρεπόρτερ της εφημερίδας Real News τον πλησίασαν και κατάφεραν να δημοσιοποιήσουν μερικές δηλώσεις του για το γεγονός.

Ο ίδιος, λοιπόν, ανέφερε πως έχει μετανιώσει για την κίνησή του, ωστόσο θεωρεί πως γι' αυτό οφείλεται η χρόνια χρήση ουσιών που έκανε, ενώ επιμένει πως ο δικηγόρος του πρέπει να τον δηλώσει ως "πολυτοξικομανή".

«Έχω μετανιώσει από την πρώτη στιγμή. Είμαι χρόνιος χρήσης ναρκωτικών ουσιών και αυτό που ζητάω είναι η βοήθεια. Παρέδωσα τα πάντα για να λυτρωθώ και να σώσω την οικογένειά μου και τον εαυτό μου. Είμαι πατέρας δύο μικρών παιδιών και το σκέφτομαι συνέχεια. Τα χρήματα δεν προέρχονται από διακίνηση ναρκωτικών, θέλω να αλλάξω τα πάντα στη ζωή», επισήμανε.