Κολωνός: «Ο αλήτης που είσαστε μαζί είναι παιδεραστής» - Συγκλονίζουν τα μηνύματα της θείας στην σύζυγο του 53χρονου

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Κολωνός: «Ο αλήτης που είσαστε μαζί είναι παιδεραστής» - Συγκλονίζουν τα μηνύματα της θείας στην σύζυγο του 53χρονου

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις αναφορικά με την υπόθεση βιασμού στον Κολωνό καθώς ολοένα και περισσότερα στοιχεία βγαίνουν στην επιφάνεια. Μάλιστα, στην εκπομπή, «T-Live» προβλήθηκε ένα ακόμη ρεπορτάζ στο οποίο δείχνει συνομιλία της θείας της ανήλικης με τη σύζυγο του 53χρονου κατηγορούμενου.

Οι τελευταίες πληροφορίες για την υπόθεση στον Κολωνό

Στις 3 Σεπτεμβρίου η θεία του κοριτσιού ενημερώνει τη σύζυγο του 53χρονου ότι ο άνδρας της είναι παιδεραστής και της στέλνει τη φωτογραφία του προφίλ του.

Κυρία…, ο αλήτης που είσαστε μαζί είναι παιδεραστής

Στη συνέχεια η θεία προωθεί στη σύζυγο τα μηνύματα που έστελνε ο 53χρονος στο 12χρονο κορίτσι.

53χρονος: Ποια εφαρμογή; Το έσβησες γιατί έχεις νεύρα… γιατί τι έγινε; Μπες what’s up. Δεν απαντάς;;; (…) Καλά έκανες… Να περνάς καλά μικρό.

53χρονος: Τι θα γίνει, θα στείλεις βίντεο;

Καλημέρα… σίγουρα έστειλες;;; Δεν ήρθε κάτι.

Ήρθε η μητέρα σου στο μαγαζί να δουλέψει αύριο αλλά είχα κανονίσει να έρθει άλλη… Της έδωσα το μεροκάματο και θα έρθει άλλη μέρα … Αν μου το έλεγε, δεν θα έλεγα στη … να έρθει, τα είπαμε πολλή ώρα, ωραία περάσαμε! Ρε πας καλά;

Έρχονται νέες συλλήψεις από λεπτό σε λεπτό για τον βιασμό της ανήλικης

Όπως μάλιστα αποκάλυψε το απόγευμα της Πέμπτης 13/10 η εκπομπή Live News, αναμένονται τις επόμενες ώρες νέες συλλήψεις κι άλλων εμπλεκομένων και συγκεκριμένα η σύλληψη 3 – 4 ατόμων που έχουν ταυτοποιηθεί από τις Αρχές για τον βιασμό της 12χρονης, ενώ ένας από αυτούς φαίνεται να είναι επιχειρηματίας.

Στην εκπομπή μίλησε την ίδια στιγμή και ο Σταύρος Μπαλάσκας, συνδικαλιστής αστυνομικός, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Ξεκινήσαμε από ψηλά και δυνατά, ήδη στα χεριά μας έχουμε τον φερόμενο ως αρχηγό της σπείρας και τη φερόμενη ως υπαρχηγό. Αν ο 53χρονος είναι αρχηγός του κυκλώματος, τότε θα είναι και αυτή υπαρχηγός γιατί είναι σίγουρο ότι αν αποδειχθεί ότι συνεπικουρούσε, έκανε τις δουλειές μαζί του, έπαιρνε χρήματα, μπορούμε να την χαρακτηρίσουμε ως υπαρχηγό.

Δε θα αφήσουμε πέτρα πάνω σε πέτρα, είναι πολύ σοβαρό. Είναι ανάστατη όλη η κοινωνία, έχουμε πάθει σοκ. Όποιος είναι υπαίτιος, θα πιαστεί και πρέπει να πιαστεί. Ποιος θα τολμούσε οπόταν όλα τα μάτια είναι στραμμένα στην υπόθεση, έστω και ένα μόριο αυτής να κρυφτεί».