Και ο Θεός να βάλει το χέρι του: Ο Αύγουστος μπαίνει με την κωμωδία του καλοκαιριού!

Και ο Θεός να βάλει το χέρι του: Ο Αύγουστος μπαίνει με την κωμωδία του καλοκαιριού!

Καλοκαίρι είναι η εποχή της κωμωδίας και μας το έχουν αποδείξει περίτρανα φέτος Ιταλοί και Γάλλοι με κωμωδίες που έχουν σπάσει ταμεία τους δύο πρώτους μήνες του καλοκαιριού!




Ο Αύγουστος κάνει πρεμιέρα σήμερα για τις κινηματογραφικές αίθουσες με την ιταλική κωμωδία "Ο Θεός να βάλει το χέρι του" να είναι εκείνη που ξεχωρίζει και κλέβει την παράσταση! Διαβάστε παρακάτω...



Πρωταγωνιστής ο φημισμένος ηθοποιός Checco Zalone, ο οποίος παίζει τον ρόλο ενός... άτυχου πατέρα που έχει βυθιστεί και παρασυρθεί από την οικονομική κρίση!



Η απόφασή του να παρατήσει την δουλειά που έκανε σαν καμαριέρης σε ξενοδοχείο για να ασχοληθεί με την πώληση μιας συγκεκριμένης ηλεκτρικής σκούπας ήταν ότι χειρότερο μπορούσε να είχε σκεφτεί!



Οι πωλήσεις δεν πάνε καθόλου καλά, την ίδια ώρα που και η γυναίκα του (Aurore Erguy) μένει άνεργη και όσο να ναι η κρίση επηρεάζει και την σχέση τους! Η σύζυγός του τον διώχνει από την σπίτι την ίδια ώρα που ακόμα ένας μπελάς έρχεται να προστεθεί στο κεφάλι του!



Ο Κέκο, πρωταγωνιστής της ταινιάς, έχει τάξει στον γιο του πως θα τον πάει τις διακοπές των ονείρων του αν καταφέρει να πάρει σε όλα τα μαθήματα άριστα!



Ο μικρός θα πετύχει τον στόχο του και ο περήφανος πατέρας καλείτει να τηρήσει την υπόσχεσή του χωρίς φράγκο!



Θα τα καταφέρει ή όχι; Η συνέχει στις κινηματογραφικές αίθουσες!



















Σενάριο: Gennaro Nunziante, Checco Zalone

Πρωταγωνιστές: Checco Zalone, Aurore Erguy, Miriam Dalmazio

Είδος: Κωμωδία ιταλική

Διάρκεια: 87'

Διανομή: Σπέντζος Φιλμ!