Για τους σινεφίλ της παρέας: Οι επιλογές αυτής της εβδομάδας 29/12 - 04/01

Το βιογραφικό δράμα «Στη Σκιά του Καραβάτζιο» και το βιογραφικό μουσικό δράμα «I Wanna Dance with Somebody»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Για τους σινεφίλ της παρέας: Οι επιλογές αυτής της εβδομάδας 29/12 - 04/01

Για τους σινεφίλ της παρέας το Youweekly.gr από εδώ και πέρα θα σας ενημερώνει κάθε Πέμπτη για τις νέες ταινίες της εβδομάδας που κυκλοφορούν στους κινηματογράφους και αξίζει πραγματικά να αξιοποιήσετε τον χρόνο σας βλέποντάς τες!

Ξεκινάμε, λοιπόν, το υπέροχο αυτό ταξίδι...

Τι αξίζει να δεις αυτή την εβδομάδα στο cinema

Στη Σκιά του Καραβάτζιο

Στις αρχές του 17ου αιώνα, ο καταδικασμένος σε θάνατο Καραβάτζιο έχει καταφύγει από τη Ρώμη στη Νάπολη. Καθώς ζητά χάρη από τον πάπα, εκείνος αναθέτει σε έναν έμπιστό του να ερευνήσει τη ζωή του διάσημου, μα «βλάσφημου» ζωγράφου.

Whitney Houston: I Wanna Dance with Somebody

Η διαδρομή της Γουίτνι Χιούστον από κορίτσι γκόσπελ χορωδιών στο Νιου Τζέρσεϊ μέχρι την κορυφή της παγκόσμιας μουσικής σκηνής.

Γάμος Μετ Εμποδίων

Ένα ζευγάρι ετοιμάζεται να παντρευτεί σε εξωτική τοποθεσία, όπου καταφθάνουν μαζικά τα εκκεντρικά μέλη των οικογενειών τους. Εκεί, από του πουθενά, θα βρεθούν σε μια παλαβή κατάσταση ομηρείας, η οποία θα οδηγήσει τις σχέσεις τους στα άκρα.

Η Ιστορία Μιας Μυθιστοριογράφου

Μια συγγραφέας επισκέπτεται ένα βιβλιοπωλείο, το οποίο διευθύνει μια συνάδελφος που έχει καιρό να δει. Σε μια βόλτα θα γνωρίσει πρώτα ένα σκηνοθέτη και κατόπιν μια ηθοποιό, την οποία θα προσπαθήσει να πείσει να κάνουν μαζί μια ταινία.