Η «χρυσή» επέτειος της Βαρβάρας Γεροδήμου στα Bizart Galleries!

Η «χρυσή» επέτειος της Βαρβάρας Γεροδήμου στα Bizart Galleries!
Τα Bizart Galleries γιορτάζουν 10 χρόνια συνεργασίας με τη γνωστή ζωγράφο Βαρβάρα Γεροδήμου.

Κατά τη διάρκεια αυτής της γόνιμης συνεργασίας, πολλά «χρυσά» έργα της, όπως «Το Δέντρο της Αγάπης» (κωδικός KS 6004) και «Η Θέτιδα» (κωδικός KS 6019), έχουν γίνει best sellers. Διαβάστε παρακάτω...



Η μεγάλη ανταπόκριση του φιλότεχνου κοινού είχε ως αποτέλεσμα σήμερα πίνακές της σε μορφή ελαιοτυπιών-αυθεντικών αντιγράφων να διακοσμούν πολλά σπίτια τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.



Τα Bizart, ως ένδειξη αγάπης για την καλλιτέχνιδα, της αφιερώνουν τον μήνα Δεκέμβριο και διοργανώνουν μια έκθεση ελαιοτυπιών στο κατάστημα Bizart Mall Athens. Από 8/12 έως 8/1 θα έχετε την ευκαιρία να θαυμάσετε και να αποκτήσετε πληθώρα έργων της στο κατάστημα, όπως επίσης να ξεφυλλίσετε τον συλλεκτικό «Χρυσό Κατάλογο» που εκδόθηκε προς τιμήν της.

Τουλάχιστον δεκαπέντε χρόνια δημιουργικής δουλειάς, 48 σελίδες, 63 έργα. O λεγόμενος Χρυσός Κατάλογος της Βαρβάρας Γεροδήμου είναι εκ πρώτης όψεως ένας μικρός άθλος. Ένα έργο που δεν θα μπορούσε να είχε ολοκληρωθεί εάν δεν το είχε επωμισθεί η κόρη της ζωγράφου, Σόνια Γεροδήμου, ως μια ένδειξη αγάπης προς την ίδια και τις δημιουργίες της.



Ο κατάλογος περιλαμβάνει έργα ζωγραφικής που έκανε τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια και φιλοδοξεί να παρουσιάσει μια πτυχή της εργασίας της καλλιτέχνιδας. Έμπνευση της αποτελούν – όπως θα διαπιστώσετε κι εσείς οι ίδιοι – η φύση, το ανθρώπινο σώμα, ο χριστιανισμός, η Ευρώπη, η ελληνική μυθολογία, η ελιά. Για πρώτη φορά μάλιστα, το κοινό έρχεται σε επαφή με την ποιητική γραφή της Βαρβάρας Γεροδήμου και τα κείμενα, ειδικά γραμμένα για τον κατάλογο.

Την επιμέλεια του καταλόγου – με εξώφυλλο την “πολύπαθη” Ευρώπη - έχει η Σόνια Γεροδήμου, τον σχεδιασμό ανέλαβε ο Όλιβερ Ρίντερ, τη φωτογράφιση των έργων έκαναν οι Κωνσταντίνος Τζέλιος και Μιχάλης Παπαχρήστου, τη μετάφραση η Βάλερι Κουσούλης και η εκτύπωση του καταλόγου έγινε από τη Bizart, στο πλαίσιο της δεκαετούς συνεργασίας με την ζωγράφο.



Λίγα λόγια για την καλλιτέχνιδα/ζωγράφο

Η Βαρβάρα Γεροδήμου γεννήθηκε το 1959. Έχει συμμετάσχει σε πολλές εκθέσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Τα τελευταία χρόνια διατηρεί το ατελιέ της στο Σχινιά Μαραθώνα Αττικής.



Στο ακόλουθο link μπορείτε να ξεφυλλίσετε τον Χρυσό Κατάλογο της ζωγράφου.

Αναζητήστε το «Χρυσό Κατάλογο» online, αλλά και σε όλα καταστήματα Bizart στην Ελλάδα. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην προσωπική ιστοσελίδα της καλλιτέχνιδος www.gerodimou.com και στο επίσημο site των Bizart www.bizart.gr