"Στο “Next Top Model” αραίωσαν τα μαλλιά μου!"

Ποια παίκτρια "καρφώνει" το παιχνίδι;

Από τις πιο γνωστές και επιτυχημένες Youtuber, πριν από πέντε χρόνια ξεκίνησε να ασχολείται αρχικά σαν χόμπι και σήμερα βιοπορίζεται αποκλειστικά από το κανάλι της "Η μικρή Ολλανδέζα" με 250.000 συνδρομητές.

Η Δανάη Γεωργαντά έκανε πέρασμα και από το Next Top Model και αποκαλύπτει στο Youweekly.gr άγνωστα περιστατικά! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: ANT1: Τρέχει και δεν φτάνει πάλι το κανάλι!Τα νέα νομικά προβλήματα! (Βίντεο)

Πώς ήταν η περίοδος του «Next Top Model»;

Ζοριζόμουν πολύ τότε γιατί ήμουν 19 χρόνων. Τώρα που το βλέπω λέω «σιγά, έπρεπε να είχα χαλαρώσει και να κάνω το κομμάτι μου».

Οι κριτές πώς σου φαίνονταν;

Αγαπημένη μου ήταν η Τζένη Μπαλατσινού και ο Χριστόφορος Κοτέντος. Με τη Βίκυ Καγιά και τον Χάρη Χριστόπουλο δεν είχαμε κοινή αισθητική, οπότε όταν οι δύο πρώτοι μού έλεγαν καλά λόγια, ήθελα να μου πουν κι άλλα! (γέλια) Βέβαια μπορεί να τους κρίνουμε για την κριτική τους, αλλά αυτή είναι η δουλειά τους. Αν λένε σε όλες «είσαι πολύ όμορφη», δεν έχει νόημα, ούτε ενδιαφέρον. Ξέρεις πως πας σε ένα reality show και θα σε κρίνουν. Αν δεν θες να κριθείς, δεν πας.

Δείτε ακόμη: Άννα Αμανατίδου: Δείτε την εντυπωσιακή αδελφή της παίκτριας του GNTM!

Σου είχαν αλλάξει και τα μαλλιά τότε, το ήθελες;

Όχι, αλλά σκεφτόμουν ότι ήταν μες στο παιχνίδι, δεν είμαι και από τις τρελές που κλαίνε για τα μαλλιά τους. Δεν μου άρεσε η αλλαγή και ήμουν αρκετά πιεσμένη εκείνη την περίοδο, δεν τρώγαμε καλά επειδή ήμασταν όλη την ώρα έξω και θυμάμαι ότι είχαν αραιώσει τα μαλλιά μου. Ταλαιπωρήθηκαν αρκετά αλλά μετά συνήλθαν.

Δείτε ακόμη: Nomads 2: Οι πρώτες δηλώσεις των νέων παικτών πριν πετάξουν για Μαδαγασκάρη! (Βίντεο)

Φρίκαρες βλέποντας το μαύρο χρώμα;

Ναι, ήταν και κοντό, και επειδή τότε δεν βαφόμουν συχνά, ένιωθα σαν αγοράκι.

Θα ξαναπήγαινες στο «Next Top Model»;

Όχι, έχουν περάσει δέκα χρόνια, δεν έχω πλέον καμία κάψα να γίνω μοντέλο και μου αρέσει αυτό που κάνω. Το Youtube είναι πολύ πιο άμεσο με το κοινό, έχεις εσύ τον έλεγχο του καναλιού, ενώ σαν μοντέλο είσαι απλά εκεί, πρόσωπο και σώμα.

TAGS