Σάββατο, 04 Ιουλίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Παναγιώτης Ραφαηλίδης: Το αινιγματικό σχόλιο της Καινούργιου για την απόλυσή του από το Open!

Τι δήλωσε η παρουσιάστρια;

Παναγιώτης Ραφαηλίδης: Το αινιγματικό σχόλιο της Καινούργιου για την απόλυσή του από το Open!
News 02.12.2018 15:10

O Παναγιώτης Ραφαηλίδης από την Παρασκευή δεν ανήκει πλέον στο δυναμικό του Open.

Το μεσημέρι της Κυριακής o Παναγιώτης, έδωσε την δική του απάντηση, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, με την Κατερίνα Καινούργιου να σχολιάζει ακριβώς από κάτω από τη φωτογραφία, δημόσια! Διαβάστε παρακάτω...

Στη λεζάντα έγραψε χαρακτηριστικά: "Απολύθηκα από το Open λόγω... περικοπών». Αυτή ήταν η κατάληξη μίας συνεργασίας που ξεκίνησε με υποσχέσεις, με σχέδια, με επαίνους στο πρόσωπό μου. Μία κατάληξη πραγματικά ... beyond my imagination.

Δείτε ακόμη: Ριχάρδος: Πως από τον πάγκο στο Μοναστηράκι, έφτασε να πουλά χρυσό με το κοντάρι; Αφιέρωμα!
Παρά το αρχικό σοκ, αναρωτήθηκα για το δικό μου μερίδιο ευθύνης. Κατέληξα στο συμπέρασμα πως φταίω αφού έδειξα εμπιστοσύνη ενώ δεν έπρεπε, μιας και ο δικός μου λόγος ήταν όντως συμβόλαιο. Ευχαριστώ από καρδιάς για τα μηνύματα όλων εκείνων που με σκέφτηκαν δείχνοντας έμπρακτα τη συμπαράσταση τους.

Δείτε ακόμη: Κατερίνα Καινούργιου: Φόρεσε τις μπότες που θα γίνουν ανάρπαστες!
Δεν νιώθω μόνος, και δυστυχώς δεν είμαι μόνος αφού αιφνιδίως και απροειδοποίητα μαζί με μένα, απομακρύνθηκαν κι άλλοι αξιόλογοι συνάδελφοι και συνεργάτες. Κι όπως ενημερώθηκα ακολουθεί και συνέχεια.
Σε έναν έναν ξεχωριστά θα ευχηθώ καλές γιορτές και θα πω αυτό που όλοι λένε πάντα: "όλα για καλό". Εν αναμονή λοιπόν του καλού όλων μας"

Share