Ελένη Ερήμου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση! Δείτε πως είναι σήμερα η ηθοποιός!

Που βρέθηκε η ηθοποιός;

Ελένη Ερήμου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση! Δείτε πως είναι σήμερα η ηθοποιός!

Μια σπάνια δημόσια εμφάνιση πραγματοποίησε η αγαπημένη ηθοποιός Ελένη Ερήμου.

Η ηθοποιός που αγαπήσαμε μέσα από επιτυχημένες ελληνικές ταινίες, όπως η «Αγάπησα μια Πολυθρόνα» με τον Κώστα Βουτσά. Διαβάστε παρακάτω...

Η Ελένη Ερήμου, έδωσε το βρέθηκε στο Θεάτρου Γκλόρια που πραγματοποιήθηκε ειδική εκδήλωση προς τιμήν του πολυμεταφρασμένου συγγραφέα Jean-Michel Guenassia

O Ζαν Μισέλ Γκενασιά, μαζί με πλήθος κόσμου, παρακολούθησε με ενθουσιασμό την παράσταση «Βαν Γκογκ-το βαλς των δέντρων και του ουρανού», που βασίστηκε στο ομώνυμο βιβλίο του και μεταφέρθηκε στο θέατρο για πρώτη φορά στην Ελλάδα,σε θεατρική απόδοση της Ελένης Ερήμου και του Κώστα Παπαπέτρου.

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr βρέθηκε στο Θέατρο Γκλόρια και απαθανάτισε μεταξύ άλλων την ηθοποιό να ποζάρει χαμογελαστή στο φακό.

Λίλα Καφαντάρη: Σπάνια δημόσια εμφάνιση με την κόρη της!

Η Λίλα Καφαντάρη κρατά όσο μπορεί την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Πραγματοποιεί ελάχιστες δημόσιες εμφανίσεις, ενώ διατηρεί χαμηλούς τόνους. Διαβάστε παρακάτω...

Το βράδυ της Πέμπτης, η ηθοποιός και η κόρη της Ηλιάνα Μαυρομάτη, έδωσαν το παρών στην επίσημη πρεμιέρα «Απλή μετάβαση» στο Εθνικό Θέατρο και απόλαυσαν την μουσική θεατρική παράσταση. Μαμά και κόρη, πόζαραν στο φακό εμφανώς ευδιάθετες και χαμογελαστές.

Η Ηλιάνα, έχει πολύ καλές σχέσεις με την μητέρα της και στηρίζει συνεχώς η μια την άλλη, ειδικά μετά την απώλεια του πατέρα της. Μάλιστα, ακολουθεί τα χνάρια της διάσημης μαμάς της, καθώς ασχολείται και εκείνη με την υποκριτική.

Δείτε και άλλες σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις αγαπημένων σταρ

Άννα Δρούζα - Θανάσης Λάλας: Σπάνια δημόσια έξοδος για το ζευγάρι!

Σεμίνα Διγενή: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την παρουσιάστρια!