Συγκλονίζει πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός: «Μεγάλωνα σε ένα χωριό ως ο αδελφός της ανάπηρης»!

Ο πραγματικός λόγος που δεν έκανε ποτέ οικογένεια!

Συγκλονίζει πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός: «Μεγάλωνα σε ένα χωριό ως ο αδελφός της ανάπηρης»!

Συγκλονίζει με την αποκάλυψη του πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός!

Ο λόγος για τον Γιώργο Γιαννόπουλο, ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη στο full life. Διαβάστε παρακάτω...

Μίλησέ μου για τα παιδικά σου χρόνια. Πώς ήσουν σαν παιδί και πώς γεννήθηκε η επιθυμία να γίνεις ηθοποιός;

«Ήταν γλυκά και αγαπημένα! Είμαστε πέντε αγαπημένα αδέρφια που εισέπραξαν πολλή αγάπη από τους γονείς τους. Έχω μοναδικές εικόνες και μυρωδιές της παιδικής μου ηλικίας. Το ότι δεν έκανα δική μου οικογένεια, και το λέω για πρώτη φορά, ήταν ότι η μεγάλη μας αδερφή γεννήθηκε με σύνδρομο ντάουν. Ίσως να ήταν ο ανασταλτικός παράγων και ένας εσωτερικός φόβος στο να μην παντρευτεί κανένας μας εκτός από τον έναν αδερφό μου που έφερε στον κόσμο δυο παιδιά υγιέστατα. Οι υπόλοιποι φοβόμασταν μη μας ξανασυμβεί κάτι τέτοιο στην οικογένεια. Ακόμα και τώρα το ψάχνω πριν γίνω πατέρας. Μεγάλωνα σε ένα χωριό ως ο αδερφός της ανάπηρης. Εν τούτοις εγώ το μειονέκτημα το έκανα πλεονέκτημα! Πέρασα όλα μου τα χρόνια μαζί της χωρίς κανένα πρόβλημα! Μαζί βγαίναμε στις καφετέριες, στις κοινωνικές εκδηλώσεις στον κινηματογράφο, παντού και πάντα, με την αγαπημένη μου αδερφή, την Αγγέλλω! Είναι ο "άγγελος" μου και είμαι περήφανος που γεννήθηκε έτσι αυτό το πλάσμα, γιατί έγινα καλύτερος άνθρωπος και καλλιτέχνης»

Συγκλονίζει ο Γιώργος Γιαννόπουλος

Είσαι άνθρωπος των κανόνων ή του ενστίκτου;

«Όσο μεγαλώνω είμαι πλέον των κανόνων! Τα πάντα πλέον τα επεξεργάζομαι, τις αισθήσεις και τα συναισθήματα μου τα κωδικοποιώ. Αλίμονο εάν συνέβαινε το αντίθετο. Βάζω κανόνες στη ζωή μου»

Τι είναι αυτό που σε έκανε να δουλεύεις από πιτσιρικάς

«Έτσι έμαθα. Εγώ διακοπές πήγα για πρώτη φορά στη ζωή μου σε ηλικία 20 ετών. Στο χωριό μου μαζεύαμε σύκα το καλοκαίρι, τον χειμώνα ελιές, άρμεγα κατσίκες, μάζευα και έβαζα στα σακιά τη ρίγανη και την πουλούσα στο διπλανό χωριό και έβγαζα μεροκαματάκι. Έτσι με έμαθαν. Η εργασία είναι μέρος της φύσης πρέπει να εργάζονται οι πάντες και τα πανιά. Είναι ο κανόνας της ζωής. Πρέπει να ιδρώσεις τη φανέλα, εάν θέλεις να πας μπροστά. Επειδή υποστηρίζω την άποψη μου, έχω κατηγορηθεί ως μνημονιακός»

Γιώργος Γιαννόπουλος: Αγνώριστος πριν 27 χρόνια στο πλευρό της Δήμητρας Παπαδοπούλου στους "Απαράδεκτους"! (βίντεο)

Στην εντατική αγαπημένος ηθοποιός του Τατουάζ! Έσκασε τώρα...

Δύσκολες ώρες περνάει ο ηθοποιός του Τατουάζ, ο οποίος νοσηλεύεται στην εντατική μετά από εγκεφαλικό!


Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε στον λογαριασμό, τον οποίο χειρίζεται φιλικό του πρόσωπο στο Facebook, ο ίδιος βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική έχοντας πάθει εγκεφαλικό. Διαβάστε παρακάτω...

«Θα ήθελα να ενημερώσω όλους τους γνωστούς και φίλους του Στέλιου, πως ο Στέλιος περνά δύσκολες ώρες. Δεν μπορεί να απαντήσει στα μηνύματα και κλήσεις σας. Θα σας ενημερώσουμε όταν έχουμε νέα του», ήταν το μήνυμα που δημοσιεύτηκε στο προφίλ του Στέλιου Γεωργιάδη!

Πριν από λίγες μέρες, ο ηθοποιός περνούσε και πάλι δύσκολες ώρες, καθώς μια ξαφνική μόλυνση σε παλιά του εγχείρηση είχε ως αποτέλεσμα να μπει δυο φορές στο χειρουργείο.

Αξιοσημείωτο είναι ότι ο Στέλιος Γεωργιάδης έχει πάρει μέρος σε διάφορες σειρές της Κύπρου, ενώ συμμετείχε και στο Τατουάζ. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα αγαπητό άνθρωπο που εργάζεται και ως κομμωτής και ο οποίος έχει άριστες σχέσεις με όλους και όλοι έχουν να πουν ένα καλό λόγο, όπως αναφέρει το ilovestyle. Δείτε τις σχετικές αναρτήσεις:

Στην εντατική αγαπημένος ηθοποιός του ΤατουάζΣτην εντατική αγαπημένος ηθοποιός του Τατουάζ

Δείτε περισσότερα νέα της showbiz με ένα μόνο κλικ!