Λεωνίδας Καλφαγιάννης: Ανατριχιαστική αποκάλυψη για την υγεία του! "Ισχύει ότι έπαθα ατύχημα και..."

Τους άφησε με το στόμα ανοιχτό!

Λεωνίδας Καλφαγιάννης: Ανατριχιαστική αποκάλυψη για την υγεία του!

"Ισχύει ότι έπαθα ατύχημα και έσπασα τα δυο μου πόδια!" Ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης έκανε μια σπάνια εμφάνιση και μίλησε για πτυχές της ζωής του που δεν γνωρίζαμε! Ο γνωστός ηθοποιός έκανε ανατριχιαστική αποκάλυψη για την υγεία του!

Ο ίδιος μιλώντας στην "Φωλιά των ΚουΚου" αποκάλυψε τα πάντα για τον ίδιο, αλλά και για την πιο κρίσιμη στιγμή της ζωής του!

Χαρακτηριστικά δήλωσε στην κάμερα, «Είναι η πρώτη φορά που μιλάω μετά το τροχαίο. Κάποια πράγματα ίσως πρέπει να τα μετράς και να τα αξιολογείς διαφορετικά. Ισχύει ότι έπαθα ατύχημα και έσπασα τα δυο μου πόδια. Έκανα δύο χειρουργεία. Το ένα έσπασε στον μηρό, ήταν συντριπτικό κάταγμα μηριαίο. Στο άλλο πόδι υπήρξε μια μεγάλη καταστροφή στο γόνατο.

Μέσα σε όλα αυτά βγήκαν και κάποιοι που έλεγαν πως ήταν διαφημιστικό και δεν είχα πάθει ατύχημα. Από κακή συγκυρία ενεπλάκη σε ένα τροχαίο. Δεν έφταιγα εγώ. Το αποτέλεσμα ήταν να μείνω ένα χρόνο σχεδόν εκτός. Δούλεψα ως ένα σημείο με σπασμένα πόδια, γιατί δεν ήθελα να μείνουν κάποιοι άνθρωποι χωρίς δουλειά. Έκανα ένα σίριαλ τότε. Έμαθα πάρα πολλά, ήταν ένα πολύ μεγάλο σχολείο για μένα».

Δείτε αναλυτικά τα όσα αποκάλυψε στο παρακάτω βίντεο.

Εσείς είχατε δει την φωτογραφία που είχε δημοσιεύσει ο ίδιος έπειτα από το σοβαρό του ατύχημα;

Λεωνίδας Καλφαγιάννης: Όλες οι εξελίξεις της υγείας του! Η αποκάλυψη από στενό του φίλο!

Λίγες λίγες εβδομάδες ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης είχε ένα σοβαρό τροχαίο με την μηχανή του, όταν βρισκόταν στον δρόμο με προορισμό τα γυρίσματα της σειράς όπου πρωταγωνιστεί.

Ο ηθοποιός υποβλήθηκε σε χειρουργείο στο δεξί του πόδι με τους συμπρωταγωνιστές του στην σειρά να βρίσκονται στο πλευρό του.

Ο συμπρωταγωνιστής του στην σειρά Νίκος Πουρσανίδης σε συνέντευξη του στην εφημερίδα Espresso αναφέρθηκε στην κατάσταση της υγείας του.

Δείτε ακόμη: Αθηνά Οικονομάκου: Θα περάσει τα ομορφότερα Χριστούγεννα της ζωής της! Δείτε το γιατί...

«Όταν βγήκε από το νοσοκομείο για να πάει στο σπίτι και μέχρι να γίνει το επόμενο χειρουργείο, τον επισκεφτήκαμε και είδαμε μαζί το επεισόδιο, τρώγοντας πίτσες και γλυκά. Γελάσαμε πολύ εκείνη τη βραδιά, για να ξορκίσουμε το κακό. Το ευχάριστο είναι ότι ο Λεωνίδας θα γυρίσει κοντά μας στα γυρίσματα σε ένα μήνα και ανυπομονούμε», αποκάλυψε ο ίδιος.