Λαχτάρησε ο Στέλιος Κρητικός - Κοιμόταν και οι γιοί του...

Δείτε τι του έκαναν!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Λαχτάρησε ο Στέλιος Κρητικός - Κοιμόταν και οι γιοί του...

Λαχτάρησε ο Στέλιος Κρητικός ο οποίος κοιμόταν και οι γιοί του αποφάσισαν να τον ξυπνήσουν με έναν μάλλον ιδιαίτερο τρόπο. Μάλιστα το "σκηνικό" υπάρχει και σε βίντεο που ανέβηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Έχουμε και λέμε λοιπόν ο Στέλιος Κρητικός, λόγω του κορωνοϊού, μένει και αυτός με την σειρά του μέσα στο σπίτι και περνά χρόνο με την οικογένειά του και συγκεκριμένα με τους δύο γιους του. Τον Μιχαήλ - Άγγελο και τον Άρη με τους οποίους έχει ιδιαίτερα καλή σχέση, όπως μαρτυρά άλλωστε και το βίντεο που ανέβασε ο ένας από αυτός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο ηθοποιός λοιπόν, ακολουθεί και αυτός τις οδηγίες για την αποφυγή εξάπλωσης του ιού, οι οποίες άλλωστε έχουν φέρει και την απαγόρευση της κυκλοφορίας. Έτσι μένει αυτές τις ημέρες μέσα και το ίδιο κάνουν φυσικά και τα παιδιά του, με τους τρεις τους να περνούν χρόνο μαζί κάνοντας διάφορα πράγματα.

Ο Στέλιος Κρητικός κοιμόταν και οι γιοί του τον λαχτάρησαν! - Δείτε πως τον ξύπνησαν

Οι τρεις τους λοιπόν ήταν σπίτι με τον ηθοποιό να βρίσκεται στο κρεβάτι του και να κοιμάται! Και εκεί "έσκασε" και η φάρσα. Η αλήθεια είναι πως αν σε ξυπνάνε και μάλιστα με τέτοιο τρόπο, ωστόσο πάντα είναι αστείο να το βλέπεις. Ας το παραδεχτούμε. Τι έγινε;

Λοιπόν. Οι γιοί του Κρητικού στάθηκαν πάνω από τον πατέρα τους που κοιμόταν, άρχισαν να κάνουν ένα χορευτικό και ξαφνικά με ένα ουρλιαχτό έκαναν τον πατέρα τους να πεταχτεί κυριολεκτικά από το κρεβάτι. Το βίντεο που ακολουθεί είναι "όλα τα λεφτά". Απολαύστε το. ΄Βέβαια να πούμε ότι και ο Μάνος Παπαγιάννης είχε κάνει μια φάρσα στην γυναίκα του. Μπορείτε να την δείτε εδώ!.