Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Τρομάξαμε να την αναγνωρίσουμε - Άλλαξε το μαλλί της

Αδιανόητο περιστατικό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Τρομάξαμε να την αναγνωρίσουμε - Άλλαξε το μαλλί της

Σε αυτοπεριορισμό στο σπίτι της βρίσκεται η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και περνάει τις ημέρες της καραντίνας μαζί με τον σύντροφο της, Snik. Στο Instagram κάνει διάφορες αναρτήσεις από την καθημερινότητα της, ωστόσο πριν λίγες ώρες σε μια τρομάξαμε να την αναγνωρίσουμε. Άλλαξε το μαλλί της και πάθαμε σοκ.

Το μοντέλο λόγω των φωτογραφήσεων που πραγματοποιεί έχουμε δει πολλές φορές να αλλάζει το μαλλί της για τις ανάγκες του κάθε project, ωστόσο δεν είναι μόνιμες μιας και φοράει διάφορες περούκες. Αυτή ωστόσο η αλλαγή δεν μπορούμε να καταλάβουμε αν είναι μόνιμη η όχι.

Συγκεκριμένα, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία της όπου πόζαρε με κοντό πολύ καρέ μαλλί. Στην λεζάντα της δεν ανέφερε αν πρόκειται για μια φωτογραφία που είχε τραβηχτεί πριν από την καραντίνα ή αν πρόκειται μια αλλαγή που έκανε... μόνη της. (Αφού στα social media έχουν βγει πολλά trends με κοπέλες να κόβουν τα μαλλιά τους).

Βέβαια, δεν νομίζουμε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου να έκανε μια τόσο extreme αλλαγή, αφού έχει απίστευτα μαλλιά!

Ωστόσο να πούμε πως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ήταν καλεσμένη μέσω Skype στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, Live Tonight, και... μια ατάκα για τον Snik ήταν αρκετή για να φέρει σε αμηχανία το μοντέλο, όμως... το διαχειρίστηκε με πλάκα.

Θέλεις να κάνεις τα μαλλιά σου καρέ σαν την Ηλιάνα Παπαγεωργίου; Δες τι μήκος ταιριάζει στο πρόσωπο σου

  • To μακρύ καρέ με χαλαρές μπούκλες - Ταιριάζει τέλεια σε γυναίκες με μακρύ πρόσωπο, που γενικότερα δυσκολεύονται με την επιλογή του κουρέματός τους, ενώ δεν αποκλείει κανένα άλλο σχήμα προσώπου.
  • Καρέ με αφέλειες - Ταιριάζει τέλεια σε μακριά και οβάλ πρόσωπα, ενώ μπορεί να αναδείξει όμορφα ένα πρόσωπο σε σχήμα καρδιάς.
  • Το καρέ με μύτες - Είναι μακρύτερο μπροστά και κοντότερο ελαφρώς πίσω, ενώ το μήκος από τις μύτες που τελειώνει λίγο κάτω από το σαγόνι. Τονίζει όμορφα τα χαρακτηριστικά του τετράγωνου σχήματος προσώπου ή των γυναικών που έχουν έντονο σαγόνι!
  • Το κοντό messy καρέ - Είναι το τέλειο κούρεμα για πρόσωπα με σχήμα καρδιά, που θέλουν να τραβήξουν τα βλέμματα μακριά από το μυτερό σαγόνι τους.
  • Το sleek back καρέ - Μπορεί το χτένισμα αυτό να μην κολακεύει τις γυναίκες με μεγάλο μέτωπο, αλλά οι αφέλειες μπορούν να κάνουν τη δουλειά τους τέλεια σε μια τέτοια περίπτωση.

Στρογγυλό πρόσωπο;

Διάλεξε ένα κούρεμα με φράντζα στα πλάγια για να δημιουργήσεις γωνίες στο πρόσωπό σου. Ιδανικά, διάλεξε ένα κοντό κοντό καρέ. Αν πάλι θέλεις κάτι πιο μακρύ, ένα messy μακρύ καρέ με χωρίστρα στη μέση και χαλαρά κύματα είναι το ιδανικό

Μακρύ και οβάλ πρόσωπο;

Δώσε όγκο στα μαλλιά σου σε μεσαίο μήκος καρέ και απέφυγε τα πολύ κοντά κουρέματα, που θα δώσουν μεγαλύτερη έμφαση στο μήκος του προσώπου σου. Από την άλλη, μπορείς να ποντάρεις σε κυματιστά μαλλιά ή μπούκλες που προσθέτουν πλάτος οπτικά στο πρόσωπό σου.