Ελένη Χατζίδου: Θα παντρευτεί τον Ετεοκλή Παύλου στην πιο ονειρική τοποθεσία

Όλες οι λεπτομέρειες για τον γάμο τους

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ελένη Χατζίδου: Θα παντρευτεί τον Ετεοκλή Παύλου στην πιο ονειρική τοποθεσία

Η Ελένη Χατζίδου παραχώρησε μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη και μεταξύ άλλων αποκάλυψε ποια θα είναι η ονειρική τοποθεσία όπου θα παντρευτεί τον αγαπημένο της, Ετεοκλή Παύλου, δίνοντας όλες τις λεπτομέρειες του λαμπερού γάμου της.

Το αγαπημένο ζευγάρι ετοιμάζεται σε λίγο καιρό να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας και όπως είναι φυσικό, και οι δύο έχουν αφοσιωθεί στις ετοιμασίες.

Χθες, η Ελένη Χατζίδου έκανε πρόβα νυφικού και έγινε κανονικό γλέντι. Δείτε εδώ το απίστευτο στιγμιότυπο.

Μιλώντας στο Secret και τη Σάσα Σταμάτη, η Ελένη Χατζίδου αναφέρθηκε στο γάμο της, και έδωσε όλες τις πληροφορίες γύρω από αυτόν.

Σε αυτή την τοποθεσία θα παντρευτεί η Ελένη Χατζίδου τον Ετεοκλή Παύλου

«Ο γάμος μας θα γίνει στις 19 Σεπτεμβρίου στον Πολυχώρο Ονείρων στην περιοχή Καλυβίων, με κουμπάρα την Ειρήνη Ζεϊμπέκογλου.

Το νυφικό μου είναι Stylianos, ενώ ο Ετεοκλής θα φορέσει κοστούμι διά χειρός Τάκη Γιαννέτου. Παράλληλα θα κάνουμε τη βάφτιση της μικρής, η οποία θα πάρει το όνομα Μελίτα-Δήμητρα. Νονοί θα είναι η Άντυ Γιαννακοπούλου και ο Θωμάς Παπαδόπουλος.

Έχουμε στο μυαλό μας το θέμα του κορΩνοϊού και αν τα πράγματα δεν πάνε καλά -που δεν το εύχομαι- έχουμε πλάνο να το μεταφέρουμε αργότερα. Γιατί πάνω από όλα είναι η υγεία και ο κόσμος όλος να είναι καλά», ήταν τα λόγια της Ελένης Χατζίδου.

Τι απαντά η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου για την εκπομπή στο Open;

Συγκεκριμένα, τραγουδίστρια σημείωσε χαρακτηριστικά «διακοπές στο OPEN δεν γίνονται; Αφού το καλοκαίρι, αν όλα πάνε καλά, δεν θα είμαστε στο J2US; Ότι γίνει, το μαθαίνεται… Όποιος γυρίζει, μυρίζει»

«Ότι γίνει, θα το μάθετε πρώτοι! Θα το μάθετε πρώτοι, να είστε σίγουρου» πρόσθεσε, ο Ετεοκλής Παύλου. «Δεν υπάρχει τώρα κάτι για να μάθετε, αν γίνει κάτι θα το μάθετε σίγουρα».

«Εμάς θα μας άρεσε πολύ! Γιατί όχι; Και στην τελική είναι κάτι που οποιοσδήποτε μπορεί να δοκιμαστεί, γιατί όχι; Άμα θέλω εγώ να ονειρευτώ; Ε; Σταματάνε τα όνειρα; Δεν σταματάνε τα όνειρα! Ποιος θα μου τα κόψει εμένα τα όνειρα; Οπότε δοκιμάζεσαι και άμα δεν κάνεις, δεν κάνεις ρε παιδί μου! Φεύγεις, εξαφανίζεσαι».

«Πολύ ωραίο κανάλι το OPEN! Α, μας αρέσει! Καταρχήν έχει πάρα πολύ ωραίες εκπομπές, έχει πάρα πολύ ωραίους παρουσιαστές, πάρα πολύ ωραίους παραγωγούς, πάρα πολύ ωραίους ρεπόρτερ, πολύ ωραίους κάμεραμεν» συμπλήρωσε, με χιούμορ, η Ελένη Χατζίδου. Ωστόσο, μέχρι να ανακοινωθεί το επόμενο επαγγελματικό τους βήμα, απολαμβάνουν κάθε λεπτό του ελεύθερου χρόνου τους με την μικρή τους Μελίτα. Οι φωτογραφίες θα σας «λιώσουν».