Ράγισε καρδιές η Έλλη Στάη - Ο θάνατος που την «τσάκισε»

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ράγισε καρδιές η Έλλη Στάη - Ο θάνατος που την «τσάκισε»

Καρδιές ράγισε η Έλλη Στάη με μια της ανάρτηση. Μίλησε για το θάνατο που την «τσάκισε» ψυχολογικά όταν τον έμαθε. Το κείμενο της, είναι πολύ συγκινητικό.

Συγκεκριμένα, την τελευταία του πνοή άφησε ο Νίκος Αλέφαντος σε ηλικία 81 ετών. Κατά τη διάρκεια της καριέρας του ο εκπλιπών έδωσε αρκετές συνεντεύξεις, ωστόσο λίγες είχαν συζητηθεί όσο εκείνη που είχε παραχωρήσει στην Έλλη Στάη.

Η δημοσιογράφος με ανάρτηση που έκανε στα social media αποχαιρέτησε τον Νίκο Αλέφαντο:

«Ένας ιδιαίτερος, αληθινός και ευθύς άνθρωπος. Μια από τις πιο ωραίες δημοσιογραφικές συναντήσεις και για μένα» έγραψε η Έλλη Στάη και συνόδευσε την ανάρτησή της με ένα απόσπασμα από εκείνη τη συνέντευξη.

Σε πελάγη ευτυχίας ωστόσο πλέει η Έλλη Στάη, η οποία καλωσόρισε το νέο μέλος της οικογένειας της στο Instagram με μια τρυφερή ανάρτηση. Όπως είχε γίνει γνωστό πριν λίγο καιρό ο γιος της Μάρκος Κατσίμης και η σύζυγός του, Φαίη Κουτζούκου περίμεναν το πρώτο τους παιδί. Δείτε εδώ την τρυφερή ανάρτηση της παρουσιάστριας και θα «λιώσετε».

Έλλη Στάη: «Την βρήκα μωρό στο λιμάνι» - Η φωτογραφία με την αποκάλυψη που ράγισε καρδιές

Μια αποκάλυψη με μια φωτογραφία έκανε η Έλλη Στάη. «Την βρήκα μωρό στο λιμάνι», έγραψε μεταξύ άλλων στην λεζάντα της.

Η παρουσιάστρια, η οποία με την νέα τηλεοπτική σεζόν,φέρεται πως αλλάζει πόστο στο Open tv, υποδέχτηκε ένα νέο μέλος στην οικογένεια της.

Η Έλλη Στάη, είναι πολύ ευαισθητοποιημένη όσον αφορά τα ζώα και για αυτό αποκάλυψε πως υιοθέτησε ένα γατάκι το οποίο βρήκε στο δρόμο.

Μάλιστα, δημοσίευσε φωτογραφίες του στον λογαριασμό της στο Instagram και έγραψε «Το γατάκι μου η Lost! Την βρήκα μωρό στο λιμάνι της Πάτμου ως ...lost και την υιοθέτησα...».

Έλλη Στάη φωτογραφία γατάκι

Έλλη Στάη φωτογραφία γατάκι