Δανάη Μπάρκα: Έκανε spoiler για την πρεμιέρα της στο Mega

Όλα όσα θα δούμε τη Δευτέρα 21/9

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Δανάη Μπάρκα: Έκανε spoiler για την πρεμιέρα της στο Mega

Η Δανάη Μπάρκα ήταν καλεσμένη σήμερα το πρωί στην εκπομπή του Ιορδάνη Χασαπόπουλου και της Ανθής Βούλγαρη και μεταξύ άλλων θέλησε να κάνει ένα spoiler για τη μεγάλη πρεμιέρα της εκπομπής της «Πάμε Δανάη», η οποία θα γίνει τη Δευτέρα 21/9 στο Mega.

Απέναντι στην Ανθή Βούλγαρη και τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο, η Δανάη Μπάρκα σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έχουμε μια πολύ ωραία ομάδα η αλήθεια είναι.

Εκτός από τον Απόστολο Ρουβά που είναι φοβερό παιδί, έχουμε τον Άρη Καβατζίκη, την Ελιάνα Χρυσικοπούλου, την Σίσσυ Καλλίνη, τον Βαγγέλη Γιαννόπουλο και πάρα πολύ ωραίους ανθρώπους πίσω από τις κάμερες.

Από την αρχισυνταξία μέχρι τους οπερατέρ μας είμαστε πολύ τυχεροί. Μπαίνουμε στο πλατό και είμαστε όλοι με ένα χαμόγελο».

«Έχουμε ετοιμάσει πολύ ωραία πράγματα, τα οποία ακόμα προσπαθούμε να τα κρατήσουμε για έκπληξη. Το μόνο σίγουρο είναι ότι έοχυμε πολύ κέφι, πολλή όρεξη. Θα έχουμε ωραίες στήλες, παιχνίδια και θα συμμετέχει ο κόσμος από το σπίτι» πρόσθεσε, επίσης, η Δανάη Μπάρκα. Δείτε εδώ ένα στιγμιότυπο μέσα από το Studio μαζί με την ομάδα της.

«Στόχος μας είναι αυτό το πλατό να είναι η προέκταση του σπιτιού των ανθρώπων και το δικό μας δεύτερο σπίτι. Νομίζω ότι μόνο με την αλήθεια μπορούν να αλλάξουν τα πράγματα και μέχρι στιγμής αυτήν έχουμε γνώμωνα. Πάμε με τον εαυτό μας, με το κέφι μας, την αλήθεια μας».

Όσον αφορά την αγαπημένη της μητέρα, Βίκυ Σταυροπούλου, η Δανάη Μπάρκα παραδέχεται πως είναι «συγκρατημένα αισιόδοξη. Χαρούμενη πολύ γιατί ότο αυτό το βήμα γίνεται κάτω από πολύ ωραίες και σπάνιες συνθήκες. Να βρεις τέτοια ομάδα, το κανάλι, τους ανθρώπους του καναλιού, όλα».

Με τη γιαγιά της στο τρέιλερ της εκπομπής της η Δανάη Μπάρκα

Οι πρώτες φωτογραφίες από το Backstage του τρέιλερ της νέας εκπομπής που πρόκειται να αναλάβει στο Mega με τίτλο «Πάμε Δανάη» η Δανάη Μπάρκα, μόλις κυκλοφόρησαν και εννοείται πως την παράσταση την έκλεψε η υπέροχη γιαγιά της παρουσιάστριας.

Η Δανάη Μπάρκα ετοιμάζεται πυρετωδώς για την εκπομπή, "ΠΑΜΕ ΔΑΝΑΗ!" που θα παρουσιάζει στο MEGA από τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου και καθημερινά στις 10:00.

Δανάη Μπάρκα εκπομπή

Στο πλαίσιο αυτό, πραγματοποιήθηκαν τα γυρίσματα του τρέιλερ το οποίο αναμένουμε στον τηλεοπτικό αέρα του MEGA.

Από τις 21 Σεπτεμβρίου, η Δανάη και οι συνεργάτες της, μας δίνουν ραντεβού καθημερινά στις 10:00 και υπόσχονται να βάλουν χρώμα και χαμόγελο στα πρωινά μας.

Δανάη Μπάρκα Βίκυ Σταυροπούλου

Μαζί της θα βρίσκονται η Ελιάνα Χρυσικοπούλου και ο Άρης Καβατζίκης παρέα με τον Βαγγέλη Γιαννόπουλο, τη Σίσσυ Καλλίνη και μια μοναδική ομάδα από καινούργια πρόσωπα που θα σας κρατάει συντροφιά καθημερινά. Στην κουζίνα ο Απόστολος Ρουβάς.

Δανάη Μπάρκα Mega

Τη δημιουργική επιμέλεια της εκπομπής έχει αναλάβει ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Μίνως Θεοχάρης ενώ την αρχισυνταξία η Αγγελική Κωνσταντοπούλου.

Πάμε Δανάη Mega

#pamedanai #neoprogramma #neoprogrammamega

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

  • Σκηνοθεσία: Θάνος Κάππας
  • Δημιουργική Επιμέλεια: Μίνως Θεοχάρης
  • Αρχισυνταξία: Αγγελική Κωνσταντοπούλου
  • Οργάνωση Παραγωγής: Ρένα Βουγιούκα
  • Διεύθυνση Παραγωγής: Φίλιππος Βιστάκης