GNTM 3: Ξέσπασε σε κλάματα η Ρασέλ - Ο τσακωμός με τους κριτές

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
GNTM 3: Ξέσπασε σε κλάματα η Ρασέλ - Ο τσακωμός με τους κριτές

Μετά το τέλος της σημερινής δοκιμασίας στο GNTM 3 η Ρασέλ είχε μια έντονη συζήτηση με τους κριτές με αποτέλεσμα να ξεσπάσει σε κλάματα.

Στο τέλος την δοκιμασίας και μιας και δεν τα είχε πάει καλά, η Ζεν και οι υπόλοιποι κριτές ρώτησαν τους παίκτες τι κάνουν όσο βρίσκονται στο σπίτι και γιατί δεν γυμνάζονται!

Η Ρασέλ πήρε αμέσως τον λόγο και απάντησε πως γυμνάζεται μόνο όταν έρχεται η γυμνάστρια και δεν της άρεσε το γεγονός πως επαναλαμβανόταν συνέχεια η ίδια ερώτηση. Μίλησε και η ίδια απότομα κάτι που δεν άρεσε στους κριτές που της το επισήμαναν. Δείτε προηγουμένως το ξέσπασμα και του Παναγιώτη.

GNTM 3: "Έκλαψαν" από τα γέλια κριτές και παίκτες με την γκάφα της Λίας!

Στο σημερινό επεισόδιο GNTM 3 παίκτες και κριτές "έκλαψαν" από τα γέλια χωρίς προηγούμενο. Ο λόγος ήταν μια γκάφα της Λίας κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης.

Ο σκοπός της φωτογράφισης ήταν οι παίκτες να τρέξουν και να κάνουν ένα άλμα μέσα από έναν καταρράκτη. Ενώ όλοι ακολουθούσαν αυτό το σκεπτικό, έφτασε η σειρά της Λίας - η οποία να θυμίσουμε πως είχε μόνο ένα κλικ - αφού ο Ηρακλής της έδωσε ντισαβαντάζ.

Όταν έφτασε στην αφετηρία, ξεκίνησε να τρέχει για να κάνει το άλμα πριν ξεκινήσει να τρέχει ο καταρράκτης που ήταν το βασικό στοιχείο της φωτογραφίας!

Η ίδια το κατάλαβε αφού έκανε το άλμα, οι υπόλοιποι παίκτες όμως είχαν ήδη ξεσπάσει στα γέλια όπως και οι κριτές!

GNTM 3: Πάγωσαν όλοι με το ατύχημα του Κωνσταντίνου - Έτρεμε ο Ηρακλής

το σημερινό επεισόδιο GNTM 3, συνέβη κάτι που κανένας δεν περίμενε! 'Ολοι πάγωσαν με το ατύχημα του Κωνσταντίνου Τσεντολίνι πάνω στην φωτογράφιση!

Ο Κωνσταντίνος να - θυμίσουμε πως είχε το ντισαβαντάζ - από τον Ηρακλή και είχε μόνο ένα κλικ στην φωτογράφιση.

Ενώ όλοι και οι κριτές πίστευαν πως θα τα πάει πολύ καλά, την ώρα που πήγε να κάνει το άλμα, γλίστρησε με αποτέλεσμα να μην έχει ούτε ένα κλικ. Όταν συνέβη αυτό όλοι πάγωσαν καθώς δεν είχε φωτογραφία.

Ακόμα και ο Ηρακλής που του έδωσε το ντισαβαντάζ θέλησε να απολογηθεί καθώς ηθικά δεν ένιωθε καλά, έτρεμε από την ευθύνη που ένιωσε και αυτό εκτιμήθηκε από τον Κωνσταντίνο.

Ο Δημοσθένης θέλησε στο τέλος να ζητήσει από τους κριτές να του δώσουν ακόμα μια ευκαιρία κάτι που φυσικά οι κριτές δεν έκαναν!

Δείτε ολόκληρο το απόσπασμα!