Δημήτρης Αλεξάνδρου: "Ασχολούμαι στην ενδυνάμωση του εσωτερικού μου παιδιού"

Αυτά και άλλα πολλά στη συνέντευξη του

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Δημήτρης Αλεξάνδρου:

Στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα μίλησε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου το πρωί του Σαββάτου και αποκάλυψε μεταξύ άλλων με τι ασχολείται το τελευταίο καιρό αλλά για το Nomads.

Αναλυτικότερα, δήλωσε στο «Έλα Χαμογέλα»: «Ασχολούμαι στην ενδυνάμωση του εσωτερικού μου παιδιού και τη διαίσθησή μου. Με έχει βοηθήσει στην ηρεμία μου, στο τι μου αρέσει και γενικότερα σε πολλά πράγματα. Άλλαξε η ζωή μου. Ξεκίνησα να ασχολούμαι με αυτά από το 2016. Είμαι ένας άνθρωπος που ψάχνουν νέα πράγματα, μπήκα πιο βαθιά στο κομμάτι της θρησκείας».

Για το Nomads και το Survivor, εξομολογήθηκε: «Το Nomads ήταν ένα καθαρά σκληρό παιχνίδι επιβίωσης. Αν κέρδιζες έτρωγες, αν δεν κέρδιζες, δεν έτρωγες. Στο Survivor χάλασαν το φορμάτ. Η διαφοροποίηση που αντιλαμβάνομαι είναι ότι δεν στέκεται στο αγωνιστικό, είναι πιο ριάλιτι και το Survivor είναι πιο εύκολο». Δείτε την εξομολόγηση του για την Μαρία Καλάβρια.

H συνέντευξη του Δημήτρη Αλεξάνδρου

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Ο λόγος που δεν μπορούσε να δουλέψει ως μοντέλο στην Ιταλία - "Έπρεπε απότομα να..."

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Roomies στο Mega το μεσημέρι του Σαββάτου και αποκάλυψε μεταξύ άλλων για την ζωή του στην Ιταλία και τον λόγο που δεν μπορούσε δουλέψει ως μοντέλο.

«Από μικρός μου άρεσε η άθληση. Οπότε, όταν ξεκίνησα το modeling ήμουν πολύ σωματώδης για να μπορέσω να ανταπεξέλθω, έπρεπε απότομα να χάσω κάποια κιλά» αποκάλυψε αρχικά ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και συνέχισε: «Έμεινα πάρα πολλά χρόνια στην Ιταλία. Μπήκα σε μια τηλεοπτική παραγωγή στο RAI 3, ξεκίνησα να κάνω το μοντέλο και έπειτα έκανα αυτό ακριβώς που έκανα και στην Ελένη»

Στην συνέχεια αποκάλυψε για την εποχή που δούλευε ως ηλεκτρολόγος αλλά και για το έργο του στο στ΄΄αδιο Καραισκάκη.

Δεν μιλούσα ιταλικά, μιλούσα αγγλικά κι ελληνικά. Πριν από αυτά εργαζόμουν σε βιομηχανικές εγκαταστάσεις. Ήμουν από την αρχή του έργου. Βαριά βιομηχανία. Το μικρότερο έργο που έκανα ήταν τα ηλεκτρολογικά του Καραϊσκάκη το 2002.

Μεγαλώνοντας κατάλαβα στη ζωή ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο. Ό,τι σκέφτεσαι σου έρχεται. Δεν ασχολούμαι ακριβώς με το NLP, κάνω θεραπεία με αγγέλους. Όλοι έχουμε τους αγγέλους μας από τότε που γεννιόμαστε.

Κάποιοι έρχονται παρωδικά για κάποιο χρονικό διάστημα αλλά έχουμε και το στάνταρ από τη μέρα που γεννιόμαστε μέχρι τη στιγμή που θα φύγουμε», είπε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.