Θύελλα αντιδράσεων με την ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη - «Τον ομφάλιο λώρο σε έχω ικανή να το κάνεις giveaway»

«Η πιο τραγική φωτογραφία»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Θύελλα αντιδράσεων με την ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη - «Τον ομφάλιο λώρο σε έχω ικανή να το κάνεις giveaway»

Η Ιωάννα Τούνη είναι ιδιαίτερα ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media καθώς απολαμβάνει να δημοσεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της. Μεταξύ άλλων, η γνωστή influencer πριν από λίγες ημέρες είχε ταξιδέψει με την παρέα της στο Μιλάνο της Ιταλίας με αφορμή την Εβδομάδα Μόδας (δείτε εδώ την φωτογραφία της που απέσπασε πανω από 100 χιλιάδες likes).

Φυσικά, η ίδια δεν δίστασε να μην δημοσιεύσει και φωτογραφίες από εκεί μιας και πόσταρε δυο φωτογραφίες γράφοντας χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της: «Αν αλλάζω είναι είναι για τον εαυτό μου».

Ωστόσο, η εγκυμονούσα Ιωάννα Τούνη η οποία είναι πλέον στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της κατά καιρούς δέχεται αρνητικά σχόλια από τους χρήστες στα social media. Έτσι, με αφορμή την τελευταία της δημοσίευση δεν αντιστάθηκαν καθώς αρκετοί ήταν εκείνοι οι οποίοι άφησαν από ένα καυστικό σχόλιο καθώς η ίδια τον τελευταία καιρό στις δημόσιες εμφανίσεις της επιλέγει να δείχνει την κοιλιά της με ανοιχτές μπλούζες παρά να την "κρύβει".

Η ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη που προκάλεσε σούσουρο

Κράξιμο για την Ιωάννα Τούνη στο instagram
Έκραξαν την Ιωάννα Τούνη
Τα αρνητικά σχόλια της Τούνη
Έκραξαν την Ιωάννα Τούνη
Το αρνητικό σχόλιο που δέχτηκε η Ιωάννα Τούνη

'Όσοι προσβάλλονται από μία έγκυο που δείχνει την κοιλιά της να...'' - Έβαλε στη θέση τους επικριτές της η Ιωάννα Τούνη

Η Ιωάννα Τούνη μπορεί να διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της καθώς αναμένει να φέρει στη ζωή της το πρώτο της παιδί, ωστόσο δεν λείπουν και τα ευτράπελα. Έτσι με αφορμή κάποια σχόλια που έλαβε για το γεγονός ότι συχνά σε φωτογραφίες δείχνει την φουσκωμένη της κοιλίτσα, με την νέα της ανάρτηση στο Instagram έβαλε στη θέση τους όσους κρίνουν τις εγκύους.

Η ίδια άλλωστε έχει παραδεχτεί πολλές φορές ότι παρά το γεγονός ότι συνεχίζει κανονικά την καθημερινότητά της, περνάει μια δύσκολη εγκυμοσύνη που συχνά την κρατάει στο κρεβάτι. Οι haters λοιπόν είναι ένα κομμάτι που θέλει να πετάξει από τη ζωή της, αφού δε θέλει να ταράζεται για τίποτα, μέχρι να γεννήσει τον γιο της σε περίπου τρεις μήνες.

Το απόγευμα της Κυριακής 25/9 μάλιστα, η Ιωάννα Τούνη ανάρτησε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στην οποία τη βλέπουμε να ποζάρει με ένα λευκό αποκαλυπτικό φόρεμα, αφήνοντας ακάλυπτη τη φουσκωμένη κοιλιά της.

«Τσουπ! Παντού ξεπετάγεται μια κοιλίτσα. P.S: Όσοι προσβάλλονται/ έχουν πρόβλημα με την εικόνα μιας εγκύου που εμφανίζει την κοιλιά της, στροφή και σε άλλο προφίλ», έγραψε η Ιωάννα Τούνη στη λεζάντα της φωτογραφίας της.

Η Τούνη κριτίκαρε όσους την κρίνουν για την κοιλιά της