«Και πόσα στόματα δεν έχουν ανοίξει...» - ''Στήνει'' στον τοίχο ξανά η Δροσάκη τον Πέτρο Φιλιππίδη

«Τα τραύματά μου...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Και πόσα στόματα δεν έχουν ανοίξει...» - ''Στήνει'' στον τοίχο ξανά η Δροσάκη τον Πέτρο Φιλιππίδη

Η Λένα Δροσάκη πριν από λίγες ημέρες ολοκλήρωσε την κατάθεσή της κατά του Πέτρου Φιλιππίδη έχοντας στο πλάι της, ως βασική μάρτυρα την Κάτια Δανδουλάκη, η οποία ήταν θιασάρχης στη παράσταση, όπου κατηγορεί πως παρενοχλήθηκε από τον ηθοποιό.

Ομολογουμένως η συμπαράσταση της Δανδουλάκη ήταν πολύ σημαντική, καθώς φώτισε σε μεγάλο βαθμό την αρχική κατηγορία (δείτε εδώ την κατάθεση της). Η Δροσάκη λοιπόν, στην πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση μετά τις καταθέσεις την ευχαρίστησε μέσα από το Καλύτερα δε γίνεται του Alpha την Κυριακή 27/11.

Παράλληλα σχολίασε την εξέλιξη της δίκης αλλά και το δικό της θάρρος - τόλμη να μιλήσει δημόσια για την ιστορία της και να υπερασπιστεί τον εαυτό της παράλληλα με άλλες γυναίκες, θύματα.

Οι δηλώσεις της Λένας Δροσάκη για τη δικαστική διαμάχη της με τον Πέτρο Φιλιππίδη

«Είμαι καλύτερα γιατί αντιμετώπισα τον φόβο μου, τα τραύματά μου με το να μιλήσω και να σταθώ αντάξια των συνθηκών. Νιώθω ότι υπερασπίστηκα τον εαυτό μου και όχι μόνο τον εαυτό μου… πόσα στόματα δεν έχουν ανοίξει. Είμαι υπερήφανη που η κοινωνία μετακινείται και αντιλαμβάνεται ότι δεν είναι μόνο έτσι τα πράγματα. Έχει δρόμο όμως ακόμα για να έρθει η επόμενη μέρα.

Έχω αρχίσει και αντιλαμβάνομαι ότι τα πράγματα θα μετακινηθούν σε μία άλλη τροχιά, προς το φως, προς τη δικαιοσύνη μόνο όταν παίρνουμε θέση και η κυρία Δανδουλάκη είναι μία από αυτές που θα αλλάξουν την τροχιά, γιατί πήρε θέση και σε όλη της τη ζωή έχει αποδείξει πόσο μεγάλη κυρία είναι», είπε η Λένα Δροσάκη.