ΜΗΤΕΡΑ: Ένας κόσμος προνομίων για τη μητέρα και το μωρό!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
ΜΗΤΕΡΑ: Ένας κόσμος προνομίων για τη μητέρα και το μωρό!

Το ΜΗΤΕΡΑ, μέλος του μεγαλύτερου ιδιωτικού ομίλου παροχής υπηρεσιών υγείας στην Ελλάδα, Hellenic Healthcare Group (HHG), αντιμετωπίζει τη γέννηση ενός παιδιού, όχι ως μια τυπική ιατρική διαδικασία, αλλά με τον απαραίτητο σεβασμό, τη φροντίδα και την στοργή, που πηγάζει από την ευθύνη του απέναντι στη μητέρα και το παιδί.

Με εμπειρία 42 χρόνων και περισσότερα από 500.000 μωρά, το ΜΗΤΕΡΑ προσφέρει μια ολιστική εμπειρία ζωής, διαθέτοντας ξεχωριστά προνόμια τόσο για τη μητέρα όσο και για το μωρό, ως ένδειξη ευγνωμοσύνης για την εμπιστοσύνη του κόσμου όλα αυτά τα χρόνια.

Οι γυναίκες που επιλέγουν το ΜΗΤΕΡΑ, για την πιο όμορφη στιγμή της ζωής τους, τη γέννηση του μωρού τους, λαμβάνουν δωρεάν το ετήσιο πρόγραμμα εξωτερικών ιατρείων «1 χρόνο υγεία», το οποίο προσφέρει απεριόριστες δωρεάν ιατρικές επισκέψεις τόσο για τακτικά όσο και για επείγοντα περιστατικά, καθώς και εκπτώσεις έως 70% στις μη επεμβατικές διαγνωστικές εξετάσεις.

ΜΗΤΕΡΑ νοσοκομείο

Παράλληλα, μεταξύ άλλων προνομίων, η γυναίκα έχει στη διάθεσή της δωρεάν μαθήματα προγεννητικής Yoga (κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, πριν το υπερηχογράφημα της εγκύου στο Τμήμα Ιατρικής Εμβρύου και στην αίθουσα ωδίνων πριν τον τοκετό), δωρεάν μαθήματα μητρικού θηλασμού και φροντίδας νεογνού από το εξειδικευμένο προσωπικό του ΜΗΤΕΡΑ, και δωρεάν υπηρεσίες ομορφιάς από το Τμήμα Αισθητικής Δερματολογίας και Αντιγήρανσης DoCare ΜΗΤΕΡΑ.

«Ασφάλιση ζωής» για το μωρό σας

Όπως μια μητέρα φροντίζει και προστατεύει τα μωρά της, έτσι και το ΜΗΤΕΡΑ, παρέχει σε κάθε παιδί που γεννιέται ένα μοναδικό πρόγραμμα ασφάλισης υγείας της Εθνικής Ασφαλιστικής, που εξασφαλίζει για το μωρό σας το πολυτιμότερο αγαθό, την υγεία του. Το πρόγραμμα παρέχεται στους νέους γονείς χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση ασφαλίστρων για τους πρώτους 6 μήνες.

Διαβάστε αναλυτικά όλα τα προνόμια σας στο ΜΗΤΕΡΑ: https://www.mitera.gr/giati-na-genniseis-sto-mitera/pronomia-miteras-moroy/