Survivor Πανόραμα: Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος απαντά πρώτη φορά αν υπήρξε ποτέ μισθοφόρος: \"Η παραγωγή μου είπε...\" (Βίντεο)

Survivor Πανόραμα: Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος απαντά πρώτη φορά αν υπήρξε ποτέ μισθοφόρος: \

Κι ενώ χθες η Ελεονώρα Μελέτη στο κλείσιμο της εκπομπής της, Survivor Πανόραμα, ανακοίνωσε ότι οι σημερινοί καλεσμένοι θα είναι η Σόφη, η Λάουρα και η Ευρυδίκη, έκανε την ανατροπή!


Στο πλατό της εκπομπής της όμως, μετά την χθεσινή του αποχώρηση, βρέθηκε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος ή αλλιώς ο μισθοφόρος της καρδιάς μας!

Σε ερώτηση της Ελεονώρας Μελέτη αν το περίμενε ότι θα έβγαινε από το παιχνίδι και θα είχε την επικεφαλίδα πρώην μισθοφόρος, εκείνος αμέσως έδωσε την απάντηση για πρώτη φορά! Διαβάστε παρακάτω...

"Δεν με πειράζει να με λένε μισθοφόρο, εγώ είχα πει στα παιδιά της παραγωγής να με γράψουν επιχειρηματία, αυτοί μου ζήτησαν να γράψουν μισθοφόρος, και το δέχτηκα με χαρά. Έχω δουλέψει στον Ινδικό, στα στενά της Σομαλίας. Είμαστε εκεί για να μην ανέβει κανένας πάνω και να φτάσει το πλοίο και το φορτίο ασφαλή στον προορισμό του. Τους βλέπεις να περνάνε από δίπλα σου, και απλά αποτρέπεις", δήλωσε χαρακτηριστικά! Δείτε όσα είπε στο βίντεο που ακολουθεί:

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Ο Σάκης Τανιμανίδης προσκαλεί τον κόσμο στον τελικό του Survivor! Όλες οι λεπτομέρειες για τις προσκλήσεις και τα εισιτήρια…

«Ήταν απαράδεκτη!» Άγριο κράξιμο στη Βαλαβάνη για τη συμπεριφορά της στυς δημοσιογράφους! Η αποκάλυψη Μπιμπίλα για Καινούργιου! (βίντεο)

Δεν φαντάζεστε τι έκανε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη την ώρα που έβλεπε τον προημιτελικό του Survivor (Βίντεο)