Πέμπτη, 09 Ιουλίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Στέλιος Χανταμπάκης - Όλγα Πηλιάκη: Τα προσωπικά στοιχεία που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας και αποκαλύπτουν ότι...

Στέλιος Χανταμπάκης - Όλγα Πηλιάκη: Τα προσωπικά στοιχεία που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας και αποκαλύπτουν ότι...
Survivor 13.10.2017 09:13

Ο Στέλιος Χανταμπάκης και η Όλγα Πηλιάκη μονοπώλησαν αρκετά το ενδιαφέρον σαν ζευγάρι μετά την συμμετοχή του παρουσιαστή στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, Survivor.

Η σύζυγός του, Όλγα Πηλιάκη, έγινε αρκετά γνωστή μέσα από αυτό καθώς υπερασπίστηκε μέχρι τελικής πτώσεως τον σύζυγό της, όταν οι περισσότεροι βρέθηκαν απέναντί του με την συμπεριφορά και τον άσχημο χαρακτήρα που η παραγωγή του παιχνιδιού παρουσίασε προς τα έξω. διαβάστε παρακάτω...Για το ζευγάρι λοιπόν αυτό, γνωρίζαμε τα πάντα ή μάλλον πιστεύαμε πως γνωρίζαμε τα πάντα.

Πριν λίγες ώρες στα γραφεία του Youweekly.gr έφτασε ένα χαρτί το οποίο αναγράφει πάνω όλα τα στοιχεία της Όλγας Πηλιάκη.

Αναφερόμαστε φυσικά, στο επίσημο δελτίο της ομοσπονδίας για την συμμετοχή της Όλγας Πηλιάκη στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου... Στο δελτίο αυτό αναγράφεται πάνω πως η καταγωγή της Όλγας δεν είναι ελληνική αλλά αλβανική.

Δηλαδή η Όλγα Πηλιάκη είναι από την Αλβανία και το πραγματικό της όνομα είναι Όλγα - Αφροδίτη Πιλάκη.Φυσικά αυτό δεν είναι κάτι κακό! Το ζευγάρι έχει αναφερθεί στο παρελθόν σε αυτό απλά το Youweekly.gr σας το παρουσιάζει γιατί ενώ νομίζαμε ότι τα ξέραμε όλα για το ζευγάρι τελικά κάναμε λάθος.

Share