Ασημίνα Ιγγλέζου: "Με την βοήθειά Του πρέπει να τα καταφέρω γιατί ο σκοπός είναι ιερός"

Η ανάρτησή της στο instagram πριν φύγει για Άγιο Δομίνικο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ασημίνα Ιγγλέζου:

Η Ασημίνα Ιγγλέζου προστέθηκε το βράδυ της Κυριακής 3/1 στο δυναμικό του Survivor και συγκεκριμένα στην ομάδα των Μαχητών (δείτε εδώ βίντεο). Εδώ και μια εβδομάδα περίπου έχει φύγει από την Ελλάδα για Άγιο Δομίνικο και ενδιαφέρον παρουσιάζει η τελευταία ανάρτηση της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Η Ασημίνα Ιγγλέζου ποζάρει έξω από ένα εκκλησάκι και αναγράφει στην λεζάντα: "Με την βοήθεια Του πρέπει να τα καταφέρω γιατί ο σκοπός μου είναι ιερός".

Η τελευταία ανάρτηση της Ασημίνας Ιγγλέζου στο instagram

Ιγγλέζου Survivor τελευταία ανάρτηση στο instagram

Η 41χρονη νέα παίκτρια του Survivor είναι παντρεμένη και έχει δύο κόρες 21 ετών και 12 ετών, τις οποίες λατρεύει και αναγκαστικά άφησε πίσω στην Ελλάδα, αλλά για ιερό σκοπό όπως έγραψε και η ίδια στην τελευταία της ανάρτηση στην Ελλάδα (δείτε εδώ το instagram της). Έχει εργαστεί ως γραμματειακή υποστήριξη σε καρδιολογικό ιατρείο και ως διοργανώτρια events, ενώ έχει υπάρξει και παρουσιάστρια σε τηλεοπτικές εκπομπές όπως η εκπομπή “In&Out” στο Star Web TV με συμπαρουσιαστή τον Γιώργο Παπαγεωργίου.

Ο αθλητισμός είναι σημαντικό κομμάτι της ζωής της όπως αναφέρει η ίδια, καθώς λειτουργεί ως ισορροπία ανάμεσα στο τρέξιμο που απαιτούν οι οικογενειακές υποχρεώσεις με τις επαγγελματικές.

Ακόμη μια ανάρτησή της στο instagram που είχε προκαλέσει σχόλια

Πριν από λίγο καιρό και συγκεκριμένα το Νοέμβριο, το πανέμορφο μοντέλο πόζαρε πανικοβλημένη και πλήρως ακομπλεξάριστη μπροστά από τα ΑΤΜ και φωτογραφήθηκε από τον ταλαντούχο Σπύρο Χατζηαγγελάκη.

Ασημίνα Ιγγλέζου γυμνή στα ΑΤΜ